بیانیه پایانی نشست معارضان سوری در ریاض
معارضان سوری حاضر در نشست ریاض۲ اعلام کرده اند که بشار اسد رئیس جمهور سوریه باید پیش از آغاز مرحله انتقالی از قدرت کنار رود.
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۴ 22 November 2017
کد خبر: ۷۴۹۵۸۰
| ۰۱ آذر ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۴ 22 November 2017
| |
معارضان سوری حاضر در نشست ریاض۲ اعلام کرده اند که بشار اسدT رئیس جمهور سوریه باید پیش از آغاز مرحله انتقالی از قدرت کنار رود.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه خبری «الجزیره»، بر اساس این خبر در بیانیه پایانی معارضانی که در این نشست حضور داشتند بر لزوم برکناری بشار اسد از ریاست جمهوری سوریه در آغاز مرحله انتقالی قدرت تأکید کردند.
معارضان حاضر در این نشست همچنین توافق کرده اند که هیأت متحدی برای مذاکره بدون پیش شرط با نمایندگان دولت سوریه تشکیل دهند.
گروهی از معارضان و معارضان مسلح سوری با هدف متحد کردن صفوف معارضان امروز در ریاض گرد هم آمدند در حالی که شماری از چهره های شناخته شده معارضان در این نشست حضور نداشتند.
یکی از نکات قابل توجه در این نشست این است که معارضان پیش شرط کناره گیری بشار اسد از قدرت را کنار گذاشته و تا حد لزوم به کناره گیری او تا آغاز دوره انتقالی قدرت اکتفا کرده اند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید