ته چین؛

طرز تهیه استیک به سبک کانتری

کد خبر: ۷۴۸۸۴۴
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۴ 20 November 2017
تعداد بازدید : 430

مواد لازم:
یک پیمانه آرد
یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه خورد شده
یک قاشق چای‌خوری نمک ادویه‌دار (مخلوط نمک، فلفل، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و فلفل کاین)
یک چهارم قاشق چای‌خوری پودر سیر
چهار کیوب استیک با وزن کل 450 گرم
نصف پیمانه روغن زیتون
دو پیمانه استاک یا آب گوشت

بازدید 7951
استیک گوشت به سبک کانتری غذایی است از کیوب استیک گوساله که در سس مخصوص مرینیت شده و در فر به مدت حدود دو ساعت آماده شده و با پوره سیب زمینی سرو می‌شود. در این ویدیو طرز تهیه استیک به سبک کانتری را فرامی‌گیرید. این استیک را می‌توانید با مایکروفر بپزید.کیوب استیک گوساله به قستمی از گوشت مغز ران گوساله گفته می شود که با استیک کوب یا گوشت کوب به میزان مناسبی کوبیده می‌شود تا پهن شود.
اشتراک گذاری