ته چین؛

طرز تهیه چیکن تیکای هندی

کد خبر: ۷۴۶۶۳۱
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۳ 11 November 2017
تعداد بازدید : 1009

مواد لازم:
چهار حبه سیر
یک زنجبیل به اندازه انگشت شست
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک پیمانه ماست ساده
یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
نصف قاشق چای‌خوری پودر زردچوبه
یک قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
نمک و فلفل به مقدار لازم
دو قاشق غذاخوری از گشنیز خورد شده
چهار سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان

بازدید 11530
چیکن تیکا یک غذای هندی است که از مرغ تهیه می شود. زمان آماده سازی و پخت این غذا مجموعا حدود یک ساعت و نیم است و طعم آن سرشار از چاشنی‌‎های قوی و معمول در غذاهای هندی است. در این ویدیو با طرز تهیه چیکن تیکای هندی آشنا شوید.
اشتراک گذاری