ته چین؛
هرچند سوشی به عنوان نوعی غذا عمدتاً تشکیل شده از ماهی نزد عموم شناخته می‌شود اما سوشی در اصل نوعی فن درست کردن غذای ژاپنی است که ماده کلیدی آن برنج سوشی است و می‌تواند با سبزیجات و میوه جات و گوشت ترکیب شود.
کد خبر: ۷۴۶۲۱۸
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۱:۴۷ 11 November 2017
امتیاز خبر: 84 از 100 تعداد رای دهندگان 1216
 
 
 
 
 
 
مواد لازم:
برنج سوشي يک و نصفي پيمانه
آب دو پيمانه
شکر سه قاشق غذاخوري
نمک يک قاشق چايخوري
شير نارگيل يک پيمانه
وانيل يک و نصفي قاشق چايخوري
تشک چرخان چوب بامبو
ورق پلاستيکي
انواع میوه
سس رزبری
اشتراک گذاری
برچسب ها

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: