ته چین؛

طرز تهیه خورش ماهی برزیلی

کد خبر: ۷۴۵۹۹۵
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۶ 10 November 2017
تعداد بازدید : 113

مواد لازم:
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز زرد که باریک خلالی شده است
یک قاشق چای‌خوری نمک یا به میزان دلخواه بیشتر
دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
چهار حبه سیر ریز خورد شده
دو قاشق چای‌خوری پاپریکا
یک قاشق چای‌خوری پودر زیره سبز
فلفل کاین به میزان دلخواه
یک قوطی کنسرو 400 گرمی شیر نارگیل (کم چرب نباشد)
یک قاشق چای‌خوری سس سویا
یک و نیم پیمانه انواع فلفل‌های شیرین و تند
یک چهارم پیمانه پیازچه
680 گرم ماهی سی بس یا هر ماهی سفید محکم دیگری (تکه تکه خورد شده باشد)
یک چهارم پیمانه برگ گشنیز خورد شده
دو قاشق غذاخوری آب لیمو شیرازی تازه گرفته شده
برنج به میزان لازم برای سرو کردن

بازدید 5439
خورش ماهی برزیلی نوعی غذای مشهور برزیلی است که طرفداران بسیاری در کشور های مختلف دارد، این خوراک که با شیر نارگیل تهیه می‌شود انواع گوناگونی دارد و می‌توان آن را با چندین ماهی درست کرد. در این ویدیو خوراک یک نوع ساده آن را آموزش می‌بینید که فقط با یک نوع ماهی تهیه می‌شود.
اشتراک گذاری