ته چین؛
مرغ سوخاری که ترکیبی از مرغ، آرد و ادویه میباشد به طرق مختلفی در دنیا آماده میشود. اولین نوع آن در اسکاتلند تولید می‌شده، ولی شکل مدرن آن ار زمان جنگ داخلی آمریکا شهرت یافت. در این ویدیو از فر به جای ماهیتابه یا دستگاه سرخ کن استفاده می‌شود.
کد خبر: ۷۴۴۰۴۷
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۶ - ۰۴:۲۰ 04 November 2017
امتیاز خبر: 84 از 100 تعداد رای دهندگان 1516


 
 
 
 
 
 
مواد لازم:
نهصد گرم بال مرغ
سه چهارم قاشق چايخوری از نمک و فلفل
سه قاشق غذاخوری آرد يا نشاسته ذرت

 
اشتراک گذاری
برچسب ها

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: