بازدید 10708

هشدار مسیح مهاجری درباره قتل ۲ روحانی

کد خبر: ۷۴۲۵۴۲
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۶ 29 October 2017
حجت الاسلام و المسلمین مسیح مهاجری معتقد است: زخم‌هایی که در مناظره‌ها و تبلیغات تهاجمی انتخابات ریاست‌جمهوری بر پیکر نظام جمهوری اسلامی ایران وارد شد، هنوز تازه است و این روزها اولین چرک‌های خود را بروز داده است.

او در روزنامه جمهوری اسلامی نوشته است: قتل دو روحانی در هفته گذشته به ویژه با توجه به این که میان قاتلان و مقتولان هیچ سابقه آشنایی یا خصومتی وجود نداشته و به گفته یکی از قاتلان، او به دلیل این که نتوانست برای حل مشکل خود با نمایندگان مجلس شورای اسلامی تماس برقرار کند، پس از ناکامی از ورود به ساختمان مجلس تصمیم گرفت یکی از مسئولین را به قتل برساند، اهمیت توجه به ریشه‌های این حوادث را بیشتر نمایان می‌کند. هر چند این قاتل به جای آن که به سراغ یکی از مسئولین برود به تصور این که هر کس ملبس به لباس روحانی باشد، مسئول است کسی را به قتل رسانده که مسئولیتی در هیچ یک از قوای سه‌گانه نداشته، ولی نکته مهم همین است که او و امثال او نظام حکومتی موجود را با روحانیت همسان می‌بینند و بر اساس همین تصور اشتباه مرتکب اقداماتی می‌شوند یا مطالبی به زبان می‌آورند تا اعتراضشان به مسئولین را ابراز نمایند و نشان بدهند. نکته مهم‌تر این است که چرا بعضی افراد به نقطه‌ای می‌رسند که درصدد قتل برمی‌آیند و کاری از قبیل کشتن یک مسئول آنها را راضی می‌کند؟

مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله امروز این روزنامه نوشت: وقتی افرادی که در سطح نامزدی ریاست‌جمهوری در برابر چشمان ده‌ها میلیون نفر طوری درباره عملکرد مسئولین نظام سخن می‌گویند که هر بیننده و شنونده‌ای احساس می‌کند در این کشور کاری به نفع مردم انجام نشده و همه جا را فساد گرفته و هر کس به قدرت می‌رسد، درصدد چپاول ثروت کشور برمی‌آید، طبیعی است که افراد فاقد اطلاعات و تحلیل واقعی درباره مسائل جامعه از نظام تصوری منفی پیدا کنند و به همه مسئولین بدبین شوند. این بدبینی اگر با ناامیدی همراه شود و افرادی به دلیل مشکلات زندگی و مواجه شدن با درهای بسته در قوای سه‌گانه سرخورده شوند، طبیعی است مرتکب اقدامی غیر عادی شوند. بعضی افراد اقدام به خودسوزی می‌کنند، بعضی به جان نزدیک‌ترین افراد خود می‌افتند و بعضی دیگر به تصور انتقام از مسئولین درصدد جنایتی برمی‌آیند که نمونه‌هایی از آن را در هفته گذشته شاهد بودیم.

تبلیغات مسموم دشمنان به ویژه رسانه‌های بیگانه و همین طور فضای مجازی نیز به ناامیدی‌ها و بدبینی‌ها دامن می‌زند و شرایط حادی پدید می‌آید که نتیجه آن ارتکاب بعضی جنایات و اقدامات غیر منطقی می‌شود. متاسفانه رسانه ملی و بعضی رسانه‌هایی که باید چهره‌ای واقعی از نظام و مسئولین آن ارائه کنند و در کنار نواقص و نارسائی‌ها، خدمات و اقدامات مثبت را هم یادآور شوند، برعکس عمل می‌کنند. بعضی برنامه‌های رسانه ملی پر از منفی‌بافی و ترسیم‌کننده چهره‌ای ناامیدکننده از کشور است. دست‌اندرکاران این برنامه‌ها به دلیل مخالفتی که با بعضی مسئولین دارند، اساس را فراموش کرده و درصدد انتقام گرفتن برمی‌آیند و به این عارضه خطرناک توجه نمی‌کنند که محصول تبلیغات منفی آنها همین اقدامات خطرناکی است که این روزها شاهد آن هستیم.

در بعضی ادارات نیز پارتی بازی، رشوه و کارشکنی‌ها مردم را ناامید می‌کند و به ناراضی‌تراشی دامن می‌زند. در بخش‌هایی از قوه قضائیه نیز عواملی وجود دارند که به وظیفه خود عمل نمی‌کنند و با ناراضی تراشی‌های خود حتی خدمات صادقانه قضات شریف و پاکدامن را نیز زیر سوال می‌برند. مجلس شورای اسلامی بعد از حمله داعش، با برج و باروهایی که به دور خود کشیده، راه را بر مراجعین بسته و افراد گرفتار را با درهای بسته مواجه می‌کند. این واقعیت تلخ را بپذیریم که بسیاری از مردم گرفتار، برای حل مشکلاتشان پناهگاهی ندارند. تاسف بارتر این که مسئولین ما به بهانه‌های مختلف از مردم فاصله گرفته‌اند و مردم در مواردی که مظلوم واقع می‌شوند و به حق قانونی خود نمی‌رسند، به آنها دسترسی ندارند تا مشکلات خود را با آنها در میان بگذارند و راهی برای رفع ظلم پیدا کنند. فقر و محرومیت نیز یک واقعیت انکارناپذیر است که بسیاری از مسئولین از آن بی‌خبرند. در کشوری که مسئولین آن در برج عاج زندگی می‌کنند و به جای شنیدن درد دل‌های مردم و حل مشکلات آنان، به جنگ لفظی با همدیگر مشغولند و عده‌ای نیز با استفاده از این فرصت مشغول چپاول بیت‌المال هستند، طبیعی است که با پدیده‌های انحرافی خطرناکی از قبیل آن چه هفته گذشته رخ داد مواجه شویم. بعضی از مسئولین ما به جای سخن گفتن از وظایفی که بر عهده دارند به همه چیز می‌پردازند و از زمین و آسمان حرف می‌زنند و به بالا و پائین دنیا حمله می‌کنند و شاید نمی‌دانند در یک قدمی آنها گرفتارانی هستند که در محرومیت و ظلم و عدم توجه به مشکلاتشان دست و پا می‌زنند و از این که کسی به داد آنها نمی‌رسد و در عین حال مسئولان هر روز شعارهایی می‌دهند که گویی همه چیز سر جای خود قرار دارد و هیچ مشکلی وجود ندارد، متعجب می‌شوند و به نتایجی می‌رسند که اقدامات انحرافی بخشی از عوارض آن است.

آیا این حوادث خطرناک، به اندازه کافی پیام با خود ندارند که مسئولین ما را به خود بیاورند؟ آیا جنگ لفظی و دعواهای سیاسی بی‌حاصل بس نیست؟ آیا به عاقبت راهی که در پیش دارید اندیشیده‌اید؟ آیا می‌دانید اگر از کنار واقعیت‌های تلخ جامعه بی‌تفاوت عبور کنید، گرفتاران جامعه به این قبیل اقدامات بسنده نخواهند کرد و به کار دیگری دست خواهند زد که انتظارش را ندارید؟ تا دیرتر نشده ریشه‌های نارضایتی‌ها را پیدا کنید و آنها را بخشکانید.»
تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴۵
انتشار یافته: ۱۷
----وقتی افرادی که در سطح نامزدی ریاست‌جمهوری در برابر چشمان ده‌ها میلیون نفر طوری درباره عملکرد مسئولین نظام سخن می‌گویند که هر بیننده و شنونده‌ای احساس می‌کند در این کشور کاری به نفع مردم انجام نشده و همه جا را فساد گرفته ----- آقای محترم یا تو خوابی یا خودتو به خواب زدی واقعا
این تحلیل ناقص است و به تمام زوایای آن که بعضا بسیار مهمتر هستند نپرداخته است. تنها به این نکته اشاره می کنم که بسیاری از مردم دین زده شده اند. به عنوان مثال بسیاری را دیده ام که هنگام اذان کانال تلوبزیون خود را سریع تغییر می دهند.
باش تا صبح دولتت بدمد كين هنوز از نتايج سحر است
من یک معلم معتقد هستم. خشونت بسیار بد است. ولی راستش بخواهید عملکرد مسئولین مارا هم نا امید کرده است. مردم به عمل ها نگاه می کنند نه صحبت ها.
این بنده خدا هم یکی به میخ زده یکی به نعل!!اول میگه چرا کاندیداهای ریاست جمهوری دم از بی عدالتی و فساد در کشور میزدند و مردم را بدبین کردند و در ادامه میگه ادارات ما پارتی بازی می کنن و مسئولان ما چنین و چنان!!
با سلام

اگر مقتولان روحانی نبودند باز جناب مهاجری اینگونه می نوشتند.
البته تمامی این مطالبی که بیان می شوند هم حتما کاملا نادرست و تبلیغات بیگانه و ... هستند. انگار نه انگار که ما هر روز ده ها مورد رانت خواری و ... را با چشم خودمان مشاهده میکنیم.
طرح تحول سلامتتون بلاتکلیف شد و مردم متضرر اصلی اما جیب پزشکان پر از ثروت و پرکست های انچنانی
حاج آقای عزیز مگر غیر از اینه ؟
البته اگر روحانیون محترم هم کمی از حضور در همه عرصه های کشوری بکاهند کمتر در مظان اتهام و اینگونه حوادث ناگوار قرار می گیرند.
اشکال شما این است که در سطح مردم زندگی نمی کنید مردمی که چند جوان بیکار دارند و شب وروز تحت فشار بیکاری تبعیض فقر هستندو درد می کشند صدا وسیما اگر به دروغ بگویند همه چیز در جهت عالی در حال انجام است مردمی که در رنجند باور خواهند کرد یعنی تا این حد مردم سبک عقلند
ما که آخر نفهمیدیم رسانه ملی مخاطب دارد یا ندارد؟یک روزی این آقا می گوید مردم تلویزیون نمی بینند یک روز دیگر تقصیر رسانه ملی است
این چه ربطی به مناظرات دارد استا د این عملگرد امسال شماست که سالهای سال است در تشکیلات شبه دولتی هستسن ونوبت به نسل جوان وتحصیل گرده کشور نمی دهید بعد چوبشو یک عده روحانی مظلوم وبیگناه می خورند که هیچ پست سازمانی ندارند حتا من سراغ دارم روحانی که زندکشو با زحمت اداره می کند ولی امسال شماها که کسی کاری به شما ندارد در رفاع هستیدو....
چون همه قوا تحت سیطره روحانیت است مسئول دانستن روحانیت منطقی است ضمنا من پیش بینی می کروم اگر دری به تخته بخورد حمله به روحانیت شروع می شود ولی در به تخته نخورده شروع شده است.
مگر ما بالاتر از حضرت علی داریم ، آیا او نمی توانست برای خود محافظ بگذارد؟ چرا همیشه در بین مردم بود؟ آیا خطر جانی برایش نبود؟ آیا او جان خود را برای آرمانش نداد، ای نمایندگان مردم که به جوانان مردم می گویید مدافع حرم باشند چه می شود شما در راه خدمت به مردم و برای دیدار با ایشان با خطر مواجه شوید؟ آیا خطر در ساختمان مجلس بیشتر از خطر در صحراها و دشت های عراق و سوریه است؟ آیا خون شما رنگین تر از مدافعان حرم است؟
خیلی خوب بود
چرا فکر کردی مردم اینقدر پخمه هستند که از شب مناظرات ریاست جمهوری به این نتایج رسیدن؟
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل