ته چین؛

طرز تهیه سالاد توت فرنگی و اسفناج

کد خبر: ۷۳۸۰۳۵
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۷ 12 October 2017
تعداد بازدید : 119

مواد لازم:
یک قاشق غذاخوری دانه خشخاش
نصف پیمانه شکر
نصف پیمانه روغن‌زیتون
یک چهارم پیمانه سرکه سفید
یک چهارم قاشق چای‌خوری پودر پاپریکا
یک چهارم قاشق چای‌خوری سس ووسترشر
یک قاشق غذاخوری پیاز خورد شده
یک بسته 283 گرمی اسفناج تازه
چهار پیمانه توت‌فرنگی تازه
یک چهارم پیمانه خلال بادام پوست‌کنده

بازدید 5648
در این ویدیو دستور تهیه سالاد توت فرنگی و اسفناج را میبینیم. این سالاد را می توانید برای مهمانی ها سرو کنید، همچنین می توانید با این سالاد به رژیم غذایی کودکان خود اسفناج را اضافه کنید.
اشتراک گذاری