ته چین؛

سه روش پخت ماهی تیلاپیا

کد خبر: ۷۳۱۱۵۴
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۵:۳۱ 18 September 2017
تعداد بازدید : 1346

مواد لازم:
پخت در فر:
اسفناج
ادویه‌های دلخواه: نمک، فلفل، نمک سیر، آویشن و غیره

تفت داده شده:
آرد
ادویه‌های دلخواه مانند نمک و فلفل و پودر سیر و پودر آویشن
روغن یا کره

برویل شده:
کره آب شده
سس سویا
آبلیمو

سس:
آبلیمو
کره
کبر

بازدید 34518
ماهی تیلاپیا به علت ارزانی و مزه خوبش یکی از پر مصرف‌ترین ماهی‌ها در دنیا است. این ماهی در ایران نیز اخیراً پر مصرف شده است،در این ویدیو روش‌های پخت تیلاپیا را می‌بینیم.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط