ته چین؛

طرز تهیه توفوی مارچوبه‌ای

کد خبر: ۷۲۱۸۸۶
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۸ 15 August 2017
تعداد بازدید : 106

مواد لازم:
350 گرم توفو
يک پيمانه آب سبزيجات یا استاک مرغ
چهار قاشق غذاخوری سس لوبياه سياه
يک قاشق غذاخوري نشاسته ذرت
دو قاشق چاي‌خوري روغن کنجد
دو عدد پيازچه
يک قاشق غذاخوري روغن گياهي
سه پيمانه مارچوبه خرد شده
يک تکه زنجبيل پوست گرفته شده و خرد شده
يک عدد فلفل قرمز
مقداري فلفل تند خورد شده

بازدید 7301
توفو پنیری است که از شیر از سویا به عمل می‌آید که خاستگاه آن کشور چین است. بخاطر نبود طعم خاصی در آن هم در غذاهای شور و هم شیرین قابل استفاده است. در این دستور پخت پنیر توفو همراه با مارچوبه می‌بینیم.
اشتراک گذاری