۲۹۴۰بازدید
ته چین؛
توفو پنیری است که از شیر از سویا بعمل میاید که خاستگاه ان کشور چین است. بخاطر نبود طعم خاصی در آن هم در غذاهای شور و هم شیرین قابل استفاده است. در این دستور پخت آنرا همراه با مارچوبه میبینیم.
کد خبر: ۷۲۱۸۸۶
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۸ 15 August 2017
امتیاز خبر: 84 از 100 تعداد رای دهندگان 2940
 
 
 

 
 
 
 

مواد لازم:
350 گرم توفو
يک پيمانه آب سبزيجات یا آب مرغ
چهار قاشق سس لوبياه سياه
يک قاشق غذاخوري نشاسته ذرت
دو قاشق چايخوري روغن کنجد
دو پياز سبز
يک قاشق غذاخوري روغن گياهي
سه پيمانه مارچوبه خرد شده
يک عدد زنجبيل پوست گرفته شده و خرد شده
يک عدد فلفل قرمز
مقداري ورقه‌های فلفل تند

 
برچسب ها
اشتراک گذاری
روی خط سایت ها

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: