۹۵۴۲بازدید
کد خبر: ۷۲۱۰۱۸
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۸ 13 August 2017
مصرف نوشیدنی‌ها و غذاهای رژیمی نتیجه معکوس و مخربی در بدن به جای می‌گذارند.

به گزارش تسنیم، مطالعات محققان نشان می‌دهد که نوشیدنی‌ها یا غذاهای رژیمی در حقیقت سبب افزایش وزن و ابتلا افراد به دیابت می‌شوند زیرا مغز در شمارش میزان کالری موجود دچار اشتباه شده و در نتیجه متابولیسم را کاهش می‌دهد.

بر اساس گزارش تلگراف، این مطالعه جدید بیان می‌کند در صورتی که بین شیرینی و کالری مواد غذایی "انطباق" وجود نداشته باشد، بدن فرآیند سوزاندن کالری را متوقف می‌کند.

در انجام این پژوهش،  مغز 15 نفر را در هنگام مصرف نوشیدنی‌های رژیمی اسکن کرده و آنها را با نوشیدنی‌های معمولی مقایسه کردند و میزان انرژی مصرفی بدن را نیز مورد بررسی قرار دادند.

مصرف شیرینی میزان انرژی بیشتری به همراه دارد و بیشتر بودن میزان مصرف شیرینی، کالری بیشتری نیز به همراه خواهد داشت.

در این بین مغز که به دریافت این دو در کنار هم عادت دارد در صورتی که این دو در کنار یکدیگر نباشند دچار اشتباه شده و تصور می‌کند که کالری کمتری برای سوزاندن وجود دارد.

طبق این گزارش، رژیم‌های غذایی مدرن دارای منابعی از انرژی هستند که بدن ما قبلا هرگز آن را تجربه نکرده است.

یافته‌های این مطالعه نشان می‌دهد که وقتی طعم شیرین و انرژی دریافتی از غذای مصرفی با یکدیگر هماهنگ نباشند، انرژی کمتری متابولیزه شده و سیگنال‌های ضعیف یا نادرست به مغز ارسال می‌شود که هر یک از این اثرات ممکن است بر سلامت متابولیسم تأثیر بگذارند.

نتایجه این پژوهش نشان می‌دهد زمانی که بین شیرینی و کالری "عدم تطابق" وجود داشته باشد موجب مصرف بیشتر مواد غذایی و افزایش وزن شود.

به گفته دانشمندان، شیرین کننده‌های مصنوعی می‌توانند سطح قند خون را افزایش داده و در نهایت منجر به دیابت شوند.

خبرهای مرتبط
اشتراک گذاری
روی خط سایت ها

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: