ته چین؛

دستور پخت انچیلادای مرغ

کد خبر: ۷۱۹۷۸۱
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۹ 08 August 2017
تعداد بازدید : 189
 
مواد لازم:
يک و نيم پيمانه مرغ خورد شده
نصف پيمانه پيازچه
يک قاشق غذاخوري کره
نصف قاشق چايخوري پودر سير
پیازچه
یک قوطی کنسرو 300 گرمی سوپ قارچ
یک قوطی کنسرو 113 گرمی فلفل سبز خورد شده
نصف پیمانه خامه ترش
یک و نیم پیمانه پنیر چدار رنده شده
شش نان تورتیلا
یک چهارم پیمانه شیر
بازدید 7288
انچیلادا یک غذای مکزیکی است که با نان تورتویلا آماده می‌شود، در این ویدیو دستور پخت انچیلادای مرغ را می‌بینیم همراه با نان تورتیلا را می‌بینیم.
اشتراک گذاری