ته چین؛

طرز تهیه شاک شوکا، املت تونسی

کد خبر: ۷۱۹۷۰۱
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۶ 08 August 2017
تعداد بازدید : 298
 
مواد لازم:

يک قاشق غذاخوري روغن زيتون
يک پياز خورد شده
دو حبه سير ریز خورد شده
يک فلفل دلمه‌ای سبز خورد شده
يک کنسرو کوچک گوجه فرنگي خرد شده
یک قاشق چاي‌خوري پودر پاپريکا
دو حلقه یا به مقدار دلخواه ترشی فلفل هالوپینو خورد شده
پنج عدد تخم مرغ

بازدید 7466
در این ویدیو طرز تهیه ی شاكشوكا را می‌بینیم. شاک‌شوکا غذایی اشت شبیه املت که مخصوص شمال آفریقا (مصر و لیبی و تونس) است که از تخم مرغی که در سسی از فلفل گوجه پخته می‌شود.
اشتراک گذاری