بازدید 13233
پیمانه اقتصادی؛

از «سبقت پیاز ۵ هزار تومانی از دلار» تا «دلیل عقب ماندن صنعت خودرو ایران از دیگر کشورها از زبان نعمت‎زاده»

این پیمانه موضوعاتی همچون قرمز پوشی حافظ با شبندر و شپنا، زمان واریز سود سهام عدالت، روایت رئیس پارلمان بخش خصوصی از رنج های وزیر اقتصاد، گران شدن 150 ریالی یورو در بازار آزاد، تأثیر افزایش ارزش یورو بر صادرات شرکت‌های اروپایی، بررسی و اصلاح لایحه مالیات بر ارزش افزوده در مجلس، دست دلال‌ها و رانت‌خواران در واردات خودرو، پیش فروش غیرقانونی خودروی اپل، مهمترین دردسر بازار طلا در روزهای آینده و بدهی ۲۳۰ هزار میلیارد تومانی دولت را در بر دارد.
کد خبر: ۷۱۹۵۵۴
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۲ 08 August 2017
از «سبقت پیاز ۵ هزار تومانی از دلار» تا «پاسخ نعمت‎زاده به دلیل عقب ماندن صنعت خودرو ایران از دیگر کشورها»در پیمانه اقتصادی، هر روز بسته ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم روز، همچون تغییرات در بازار آزاد ارز، انرژی، بازار طلا، سکه، نفت و ... تا خبرها و اتفاقات جذاب اقتصادی را گردآوری می کنیم.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه موضوعاتی همچون قرمز پوشی حافظ با شبندر و شپنا، زمان واریز سود سهام عدالت، روایت رئیس پارلمان بخش خصوصی از رنج های وزیر اقتصاد، گران شدن 150 ریالی یورو در بازار آزاد، تأثیر افزایش ارزش یورو بر صادرات شرکت‌های اروپایی، بررسی و اصلاح لایحه مالیات بر ارزش افزوده در مجلس، دست دلال‌ها و رانت‌خواران در واردات خودرو، پیش فروش غیرقانونی خودروی اپل، مهمترین دردسر بازار طلا در روزهای آینده و بدهی ۲۳۰ هزار میلیارد تومانی دولت را در بر دارد.


افت ۹۸ واحدی شاخص کل بورس با شبندر و شپنا

شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات روز دوشنبه 16 مردادماه 96 با کاهش 98 واحدی (معادل 0.15 درصد) به رقم 81 هزار و 285 واحد رسید. تالار شیشه ای در دومین روز کاری هفته جاری پس از رشد روز قبل، شاهد روند نزولی اکثر شاخص های منتخب بازار سرمایه بود؛ بنابراین، شاخص قیمت (وزنی-ارزشی) با کاهش 31 واحدی به رقم 26 هزار و 339 واحد رسید. شاخص کل هم ‌وزن با افت 110 واحدی، عدد 17 هزار و 735 واحد را به نمایش گذاشت. شاخص قیمت (هم وزن) با کاهش 83 واحد به رقم 13 هزار و 435 واحد رسید. همچنین شاخص سهام آزاد شناور با افت 0.24 درصدی، کاهش 213 واحدی را رقم زد و به سطح 89 هزار و 598 واحد رسید. همچنین شاخص بازار اول، با 125 واحد کاهش به رقم 56 هزار و 913 واحد رسید و شاخص بازار دوم در پایان شانزدهمین روز مرداد با رشد 93 واحد معادل 0.05 درصد همراه بود و عدد 177 هزار و 406 واحد را به نمایش گذاشت. نماد شبندر (پالايش نفت بندرعباس) با 33 واحد، نماد شپنا (پالايش نفت اصفهان) با 16 واحد و نماد پاکشو (گروه صنعتي پاكشو) با 14 واحد کاهش بیشترین تاثیرمنفی را بر محاسبه شاخص کل بورس به نام خود ثبت کردند.

از «سبقت پیاز ۵ هزار تومانی از دلار» تا «پاسخ نعمت‎زاده به دلیل عقب ماندن صنعت خودرو ایران از دیگر کشورها»

واریز سود سهام عدالت، ماه آینده

علی طیب نیا در جلسه شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی گفت: سود سهام عدالت ماه آینده واریز می شود. البته قبل از انتخابات هم دولت این توانایی را داشت که سود را پرداخت کند، اما به دلیل عدم ایجاد شائبه سیاسی این کار صورت نگرفت.

روایت رئیس پارلمان بخش خصوصی از رنج های وزیر اقتصاد/ حسرت نبودن شاگرد اول مجلس در کابینه دوازدهم

غلامحسین شافعی در آخرین نشست شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی با حضور علی طیب نیا گفت: حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی در شورای گفت وگو، همراه با رنج های فراوانی بود که متأسفانه در مجموع عملکرد اجرای سیاست های اصل 44 و خصوصی سازی، هیچ فردی رضایت ندارد؛ اما مسائل و مشکلاتی که در هیأت واگذاری وجود داشت و ما شاهد آن بودیم و از سوی وزیر اقتصاد نیز بارها اعلام شد، باعث گشت که نتیجه مطلوب حاصل نشود. البته شاید بهتر باشد بگوییم نتیجه ای هم حاصل نشده است. وی با بیان اینکه علی طیب نیا، شاگرد اول مجلس در روز رأی اعتماد کابینه یازدهم، در کابینه دوازدهم حضور ندارد، از وزیر امور اقتصادی و دارایی درخواست کرد تا ارتباط خود را با بخش خصوصی قطع نکند. او گفت: حیف است که شاگرد اول مجلس در کابینه دوازدهم حضور ندارد. /مهر

سبقت پیاز ۵ هزار تومانی از دلار

روز گذشته پیاز در حالی میهمان میوه فروشی ها و میادین میوه و تربار شد که قیمت ۵ هزار تومانی آن بیش از هر زمانی خودنمایی می‌کند. این در حالی است که قیمت این محصول صیفی در ماه گذشته ۳ هزار تومان بود. نکته قابل تأمل در این میان اینکه امروز دلار به قیمت ۳۸۲۱ تومان معامله شد، در حالی که ارزش آن در ماه گذشته ۳۷۵۰ تومان گزارش شد؛ بنابراین، قیمت پیاز طی یک ماه ۲ هزار تومان رشد را تجربه کرده در حالی که این رشد برای ارزش دلار ۷۱ تومان بوده است، حال آنکه اول مردادماه جاری رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر وعده کاهش قیمت این محصول صیفی طی ده روز بعد را داده و گفته بود: اجازه کوچکترین افزایش نامتعادل و غیر اصولی در بازار را نمی دهیم و قیمت پیاز در شهریور ماه به قیمت قبل باز خواهد گشت. وی با انتقاد از برخی ضعف ها در حوزه تولید محصولات کشاورزی، گفته بود: هر سال مشاهده می کنیم که یکی از محصولات کشاورزی افزایش قیمت غیر منطقی دارد، این اتفاق در سال جاری در مورد پیاز افتاده است. وی درباره علت افزایش غیرمعقول قیمت پیاز گفته بود: عده ای در خلاء مدیریتی در بحث توزیع، اقدام به دپو پیاز کردند و این امر سبب خراب شدن این محصول و افزایش قیمت غیرمنطقی آن شد. او وعده داده بود: با ورود محصولات شیراز، ورامین و کرج به بازار شاهد کاهش آغاز روند کاهش قیمت این محصول خواهیم بود.

یورو 150 ریال در بازار آزاد گران شد

در پایان معاملات بازار آزاد روز دوشنبه، هر دلار آمریکا با افت 70 ریال نسبت به روز قبل، به طور میانگین به قیمت 38 هزار و 52 ریال فروخته شد. هر یورو نیز با افزایش 150 ریال همراه بود و در پایان روز به رقم 45 هزار و 220 ریال رسید. همچنین هر درهم امارات در بازار آزاد، 10 هزار و 457 ریال قیمت گذاری شد که نسبت به روز یکشنبه، 13 ریال ارزان تر فروخته شد.


تأثیر افزایش ارزش یورو بر صادرات شرکت‌های اروپایی / بیشترین تأثیر منفی برای ایتالیا

برخی شرکت‌های اروپایی که در زمینه صادرات فعالیت می‌کنند نسبت به تقویت ازش یورو در برابر دلار و تأثیر آن بر کاهش صادرات این اتحادیه به شدت نگران هستند. هفته‌های اخیر شاهد افزایش ارزش یورو در برابر دلار نسبت به سال گذشته و زمان روی کار آمدن ترامپ هستیم. در معاملات روز چهارشنبه هفته گذشته، ارزش یورو به 1.1910 دلار رسید که از ماه ژانویه سال 2015 بی‌سابقه بوده است. برای بسیاری از شرکت‌های اروپایی که در زمینه صادرات فعالیت می‌کنند به ویژه آنهایی که در ایتالیا و فرانسه هستند تقویت ارزش یورو می‌تواند به معنای راکد شدن بازار کار تعبیر شود. ویلیام هاملین کارشناس سرمایه‌گذاری در مؤسسه مدیریت دارایی آنالایف معتقد است نگرانی عمومی از تقویت یورو در میان شرکت‌های اروپایی شکل گرفته است و نتایج آن را در سه ماهه جاری حس می‌کنیم. افزایش ارزش یورو می‌تواند به بالا رفتن قیمت کالاها به تولید اتحادیه اروپا در بازار جهانی و در نتیجه کاهش رقابت‌پذیری و پایین آمدن مشتری در بازار جهانی بینجامد، البته این رویداد می‌تواند برای کشورهای مختلف تعابیر مختلفی داشته باشد؛ چراکه به عنوان مثال آلمان ترسی از بالا رفتن ارزش یورو ندارد. لودویک سوبران کارشناس ارشد اقتصادی مؤسسه تضمین اعتبار اولر هرمس معتقد است: «ایتالیا بیشترین تأثیر منفی را از افزایش ارزش یورو در بازار خواهد گرفت و بسیار نسبت به این مسأله آسیب‌پذیر خواهد بود.»

کاهش قیمت نفت به دلیل نگرانی از اشباع بازار

روز دوشنبه قیمت نفت، پس از تعطیلی دو روزه بازار، کاهش یافت. این در حالی است که در روز جمعه، بهای نفت تقریبا به بالاترین نرخ خود در ۹ هفته گذشته رسیده بود. علت کاهش قیمت های امروز افزایش تولید اوپک و آمریکا اعلام شده که موجب نگرانی تجار درباره تعادل میان عرضه و تقاضا در بازار گشته است. قیمت آتی نفت خام برنت بین الملل، نسبت به قیمت بسته شده در هفته گذشته،  ۶۷ سنت کاهش یافت و این نفت در بازار بشکه‌ای ۵۱.۷۵ دلار معامله شد، این در حالی است که معاملۀ آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۶۷ سنت کاهش، بشکه‌ای ۴۸.۷۸ دلار صورت گرفت.

بررسی و اصلاح لایحه مالیات بر ارزش افزوده در مجلس

رئیس اتاق اصناف ایران گفت: لایحه مالیات بر ارزش افزوده تا دو ماه دیگر در صحن علنی مجلس بررسی می‌شود که با اصلاح این قانون بسیاری از مشکلات در بخش بنگاه‌ها و کارآفرینان حل می‌شود.

دست دلال‌ها و رانت‌خواران در واردات خودرو

نادر قاضی‌پور عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در خصوص عدم داخلی‌سازی و یا به‌طول کشیدن مراحل داخلی‌سازی خودروها، گفت: هر خودرویی که وارد کشور می‌کنیم، همزمان با آن باید تکنولوژی مورد نیاز آن‌ را نیز وارد کنیم. وی با بیان اینکه قطعه‌سازان داخلی پتانسیل داخلی‌سازی خودروهای جدید را دارند، تصریح کرد: اما باید توجه کرد که قطعه سازان واقعی این توان را دارند نه دلال‌های که از چین و مالزی قطعات را وارد کنند. قاضی‌پور با اشاره به اینکه وزارت صنعت، معدن و تجارت باید از خواب بیدار شود، این وزارتخانه خود را به‌خواب زده است، ادامه داد: کشور نیازمند یک خودروی ملی است که بعد از سه‌سال تمامی قطعات آن در داخل کشور تولید شود. به نقل از خانه ملت، این نماینده مجلس، با تاکید بر اینکه نباید کشور را به‌گورستان ماشین‌های خارجی تبدیل کنیم، خاطرنشان کرد: حدودا هزار و دویست خودرو آمریکایی وارد کشور شده که نیروی انتظامی اجازه شماره‌گذاری آنها را نمی‌دهد این کار نیروی انتظامی بسیار خوب است، در سه ماهه سال 96 میزان واردات خودرو نسبت به سه ماهه سال 95 به‌جای اینکه کاهش یابد افزایش یافته این مسأله نشان دهنده دلال‌بازی و رانت خواری در واردات خودرو وجود دارد.

پیش فروش خودروی اپل غیرقانونی است

سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان با بیان اینکه پیش فروش خودرو توسط شرکت‌های فاقد نمایندگی رسمی غیرقانونی است، اعلام کرد: در همین راستا پیش‌فروش خودروی اپل از طریق شرکت ساپرا موتور غیرقانونی است. به نقل از سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان پیرو اطلاع رسانی‌های قبلی مجدداً تأکید می‌کند شرکت‌های عرضه کننده خودرو به استناد ماده 5 آیین نامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان خودرو موضوع مصوبه شماره 7415.ت51681 ﻫ مورخ 95.10.28 هیأت محترم وزیران مکلف به اخذ مجوز پیش فروش خودرو از وزارت صنعت، معدن و تجارت می‌باشند. /فارس

دولت شرکت ها را اداره می کند، ولی پاسخگو هم نیست

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم سهام عدالت را در دولت دوازدهم، جمع بندی کرده و در مورد آن تصمیم گیری کنیم؛ البته بر اساس آمار واگذاری ها با توجه به وضعیت بازار سرمایه، باید به این امر اشاره کرد که مالکیت به بخش غیردولتی داده شده، ولی مدیریت صد در صد در اختیار دولت قرار دارد. وی تصریح کرد: اقتصاد ایران اکنون در وزارت کار خلاصه شده است؛ به این معنا که اکنون این وزارتخانه خود به یک دولت تبدیل شده است و این وزارتخانه از طریق صندوق های بیمه ای و زیرمجموعه های خود، بر اقتصاد کشور حاکم شده است. اما چالش ما مدیریت دولت در اقتصاد است. این در حالی است که اکنون دولت شرکت ها را اداره می کند، ولی پاسخگو هم نیست. پورابراهیمی با ابراز گلایه از وضعیت نابسامان بازار بدهی گفت: اکنون نظارتی بر این بازار وجود ندارد، ضمن اینکه این بازار بدتر از بازار غیرمتشکل پولی شده و زنگ خطر آن به صدا درآمده است.

مهمترین دردسر بازار طلا در روزهای آینده چیست؟

تحلیلگران اقتصادی بر این باورند که انتشار آمارهای اشتغال آمریکا در ماه جولای می تواند طی روزهای آینده تأثیر زیادی بر افزایش ارزش دلار و بهره اوراق قرضه آمریکا داشته باشد و این مسأله چالش برزگی را برای بازار طلا به وجود خواهد آورد. بر اساس این گزارش، وزارت کار آمریکا اعلام کرده است که اقتصاد این کشور طی ماه جولای 209 هزار فرصت شغلی جدید ایجاد کرده است. این رقم بسیار بیشتر از انتظارات و گمانه زنی های اولیه کارشناسان اقتصادی بوده و موجب شد تا قیمت طلا در هفته گذشته با افت نزدیک به یک درصدی روبه رو شود. قیمت هر اونس نقره نیز در پایان مبادلات هفته گذشته بیش از 2.5 درصد کاهش داشته است. به اعتقاد ناظران بازارهای بین المللی، یکی از مهمترین دردسرهای طلا در روزهای آتی، افزایش ارزش دلار آمریکا خواهد بود. دلار که اوایل هفته گذشته به پایین ترین سطح در سیزده ماه اخیر رسیده بود، پس از انتشار آمارهای اشتغال جولای با افزایش نسبی روبه رو شده است. به نظر می رسد انتشار آمارهای امیدوارکننده اشتغال در آمریکا، احتمال افزایش نرخ بهره فدرال رزرو طی ماه های آینده را بیشتر کرده است.

بدهی ۲۳۰ هزار میلیارد تومانی دولت

بر اساس اعلام بانک مرکزی، نقدینگی اردیبهشت ماه امسال به ۱۲۸۹ هزار میلیارد تومان رسید. در این میان، سهم پول در میزان نقدینگی ۱۶۱هزار میلیارد تومان و سهم شبه‌پول در آن، ۱۱۲۷ هزار میلیارد تومان است که به ترتیب نسبت به اسفندماه سال ۹۵ معادل ۰.۷ درصد کاهش و ۳.۴ درصد افزایش را نشان می دهد. میزان دارایی های خارجی در اردیبهشت ماه سال ۹۶ ۵۷۸ هزار میلیارد ریال و میزان بدهی های بخش دولتی ۲۳۰ هزار میلیارد تومان است که نسبت به اسفندماه سال گذشته، به ترتیب ۰.۷ درصد کاهش و ۵.۱ درصد افزایش را نشان می دهد. از مجموع بدهی های بخش دولتی، بدهی دولت ۲۰۰ هزار میلیارد تومان و بدهی شرکت ها و مؤسسات دولتی ۳۰ هزار میلیارد تومان است. همچنین بدهی های بخش  غیردولتی نیز به ۹۲۲ هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به اسفندماه سال گذشته ۰.۵ درصد افزیاش را نشان می‌دهد.

دلیل عقب ماندن صنعت خودرو ایران از دیگر کشورها از زبان نعمت‎زاده

وزیر صنعت با طرح این پرسش که برخی می گویند، چرا کشورهایی که صنعت خودرو را با ما آغاز کرده اند وضعیت خوبی داشته اما ما هنوز فاصله معناداری با آنها داریم، افزود: به اعتقاد من، گسستگی بازار خودرویی کشور با بازارهای بین المللی دلیل این موضوع است که باید برای رفع آن اقدامات لازم را انجام دهیم. محمدرضا نعمت‌زاده با اعلام اینکه همکاری بین الملی یکی از الزامات توسعه صنعت خودرو است، افزود:  یکی از دلایل طولانی شدن مذاکرات با رنو، پیش بینی مواد متعدد برای توسعه بیشتر صنعت خودروی کشور بود. /تسنیم


تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۱۵
آقای نعمت زاده، امثال شما بیست سال بیشتر وزیر بودید که صنعت خودرو به اینجا رسید!
دلیل عقب ماندن خودرو ایران اینست که کسانی امدند که به جیب خود اندیشیدند و خالی کردن جیب مردم بدبخت و......
چرا ایران خودرو به سرانجام نیک نمی رسد؟؟؟؟
چون بار کج به منزل نمی رسد. کارخانه ایران خودرو چگونه از خانواده خیامی گرفته شد؟؟؟
وقتی خشت اول کج است چرا تا ثریا دیوار کج نرود
این مطلب باشگاه خبرنگاران خواندنی است
http://www.yjc.ir/fa/news/4144569
خبر های خیلی خوبی گذاشته اید ممنون از سایت خوبتون .
با سلام
چرا صنعت برق پیشرفت نمی کند ایران در زمینه تولید برق مزیت نسبی دارد با وجود مناطق گرمسیر افتاب فراوان آب چرا به صنعت برق و تولید برق اهمیت داده نمی شود کشورهای ساده اروپائی مثل بلژیک اسلونی کرواسی همه از ما جلو زدند تولید برق می تواند کشور رو از رکود در بیاورد جلوی فرار مغزها رو بگیرد اخه نوجوانان ما با چه امیدی درس بخونند وقتی تولید نداریم نه در صنعت برق نه در صنعت خودرو صنعت قطعه سازی
سوزان تر از اتش جهنم دولتمردانی هستند که به فرهنگ و پیشرفت ملت خویش اهمیت نمی دهند. جضرت علی علیه السلام
الان چند ساله تالبناک می خونم و ای کاش این کامنت هم نمی زاشتم ، تا جایی که من دیدم تو این چند سال، ده سالی هست که همه چیز تکرار میشه، بیکاری، فقر، بحث های الکی صنعت خودرو ، نامیدی ، اشتباه پزشکان، فساد، مشکل اموزش و پرورش، فرار مغز ها، میدونم منتشر نمیشه ، اما عکس این پیام رو بر میدارم تا به مردم نشون بدم که رسانه ها فقط و فقط چیزایی که دوست دارن رو به عنوان پراپاگاندا میدن خورد مردم ، حتی اگر برای خود نمایی این رو منتشر کنین باز هم شما چیزی بییش از پراپاگاندا نیستید
اقاي نعمت زاده
با إشباع خودروي سواري در خيابانها و ترافيك هاي سنكين ما نيازي به توليد سواري نداريم بهتر است بفكر كسترش صنايع ريلي و توليد اتوبوس باشيد ، شايد انها سود ندارند كه وزارت صنعت به انها نمي بردازد،
آقای نعمت زاده باید بدانند که با حرف توحرف آوردن حواس ملت پرت نمیشه. اولا طولانی شدن مذاکره با رنو هیچ دلیلی جز رد وبدل کردن زیر میزی چیز دیگه ای نبود. توضیح و دلیل آنهم در برآیند این مذاکرات است که رنو دو مدل از ماشینهای طراحی و تولید رومانی یعنی داستر و ساندرو را قرار شده در ایران تولید کند. یعنی همان ال- 90 را پس از ده سال تولید در ایران با شکل و شمایل نه خیلی جدیدتر. آدم یاد حرف چرچیل نخست وزیر دوران جنگ میافته که وقتی ازش پرسیدند شما بغل گوشت ایرلند 4میلیونی را نمیتونی ساکت و کنترلش کنی آنوقت هند 400 میلیونی را چطور مستعمره اش کردی؟...... توضیح چرچیل همان تفاوت بین رومانی 10 میلیونی اروپایی و ایران 80 میلیونی آسیایی است.!!
آقای ...شاید شما الزایمر گرفتی
ولی هر بچه دبستانی هم میدونه که در صورتی خودرو سازها پیشرفت میکنن که در بازار رقابتی قرار بگیرن نه اینکه بازار در انحصار خودشون باشه و فقط و فقط با خودروسازهای فرانسوی که هیچ مشتری جزء ایران(به زور انحصار) ندارن قرارداد ببندند
کی بیدار می شوید از خواب
چطورمیشود به این تابناک اعتماد کرد وقتی قیمت پیاز را هم درست اعلام نمی کنه هر چقدر می خواهید کیلویی ۱۷۰۰ تومان موجود است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۸
آدرس میدادی خب، نکنه نارمک باید بیاییم بخریم!!!!!!!!!؟؟؟؟خخخخخخ
اعتماد به سقف آقای نعمت زاده رو باش! گسستگی از بازارهای خارجی! گیریم گسسته نباشه، می خوای پراید صادر کنی آمریکا، و ژاپن و آلمان؟
تنها دلیلش انحصار و جنس بنجل است!
چرا قیمت میلگرد را نمیگی
راه حلش اینه که مردم نخرن تا هرچی پیازه بمونه خراب شه، بخدا هیچکس با پیاز نخودن نمیمیره
خیر آقای نعمت زاده این نیست که شما میفرمایید - دلیل عقب ماندگی صنعت خودروی کشور دردست داشتن انحصاری بازار و اجبار ملت به خرید خودروی داخلی با هر کیفیت و قیمتی که خودرو ساز اراده کند سبب عقب ماندگی صنعت خودرو گردید چرا که خودرو ساز داخلی بدلیل عدم احساس ترس از وجود رقیب قدرتمندی که بتواند بازار از دست او بگیرد هر کاری که خواست کرد و به پیشرفت تکنولوژیک و ارتقای کیفیت بدلیل همان انحصار کوچکترین اهمیتی نداد نتیجه اینکه وجود انحصار بجای اینکه بنفع خودرو ساز باشد عملا" به ضرر او گردید و حالا برای اینکه بتوانند همچنان سرپا باشد مجبورند که قیمت خودروهای وارداتی را به سه برابر قیمت جهانی آن بفروشند که همچنان قشر متوسط را که قسمت اعظم آحاد مملکت را تشکیل میدهند از خرید خودروی خارجی با کیفیت محروم ساخته تا همچنان به اجحاف خود ادامه بدهند . به عنوان نمونه بارز آن همین چین را ببنید 10 یا 15 سال پیش کجا بود و الان کجا آنوقت آقایان ادعا میکنند که 50 ساله که خودرو ساز هستند و همچنان ...
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل