ته چین؛

طرز تهیه سس کارامل وانیلی

کد خبر: ۷۱۹۳۴۴
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۵ 07 August 2017
تعداد بازدید : 337

مواد لازم:
یک عدد میوه وانیل
دو قاشق غذاخوری شربت ذرت
شش پیمانه شکر
دو پیمانه آب
سه پیمانه خامه تبخیر شده
ده قاشق غذاخوری کره ذوب شده
بازدید 10039
سس کارامل و وانیل برای سرو روی کیک و انواع دسر عالی است. در این ویدیو طرز تهیه سس کارامل وانیلی را میبینیم. این سس خوشمره را درست کنید و با بستنی سرو کنید.
اشتراک گذاری