ته چین؛

بهترین روش استفاده از ادویه جات

کد خبر: ۷۱۷۱۳۱
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۲:۵۵ 31 July 2017
تعداد بازدید : 95
بازدید 5119
ادویه مواد گیاهی استفاده شده به منظور عطر و طعم دهی به مواد غذایی هستند و از برخی از آن‌ها برای مقاصد خوراکی یا دارویی نیز استفاده می‌شود. ادویه در زبان عربی جمع مکسر دواء است و چاشنی معادل فارسی آن می‌باشد. ادویه‌ها همچنین به عنوان ماده نگهدارنده استفاده شده‌اند و برای انسان در بسیاری از زمینه‌های دیگر مفید هستند. ادویه جات در آشپزی همیشه مورد استفاده قرار می گیرند در این ویدیو نکات در مورد نگهداری و استفاده از ادویه جات را می‌بینیم.
اشتراک گذاری