ته چین؛

طرز تهیه کوآک کوآک؛ غذای خیابانی فیلیپینی

کد خبر: ۷۱۲۴۱۲
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۷ 14 July 2017
تعداد بازدید : 200

مواد لازم:
نشاسته ذرت یک چهارم پیمانه
پودر آناتو نصف قاشق غذاخوری
تخم بلدرچین آب پز شده 24 عدد
آرد چندمنظوره یک پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
آب نیم پیمانه
روغن
سس:
سیر 2 حبه
فلفل خورد شده به مقدار لازم
سس سویا یک چارم پیمانه
سرکه یک قاشق غذاخوری
شکر یک چهارم پیمانه
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
آب 1 پیمانه

 

بازدید 7473
در این ویدیو دستور تهیه کوآک کوآک و سس تند و شیرین را فرامی‌گیریم.
اشتراک گذاری