ته چین؛

دستور پخت نان هندی روی گریل

کد خبر: ۷۱۱۷۵۹
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۴ 12 July 2017
تعداد بازدید : 278
مواد لازم:
یک پیمانه آب گرم
یک بسته 6 گرمی مخمر خشک فعال
یک چهارم پیمانه شکر سفید
سه قاشق غذا خوری شیر
دو قاشق چای‌خوری نمک
یک تخم‌مرغ
4.5 پیمانه آرد
دو قاشق چای‌خوری سیر(حدود دو حبه)
یک چهارم پیمانه کره
بازدید 7707
نان قسمت غیرقابل جدا شدن از سفره هر ایرانی است. انواع مختلفی از نان وجود دارد که با آردهای مختلف و طعم‌های مختلف پخت می‌شوند. در این ویدیو یک نان خوشمزه با ریشه هندی که می‌توان آن را روی تابه گریل پخت ببینید.
اشتراک گذاری