۱۰۷۹بازدید
ته چین؛
کیک تابه‌ای یا پنکیک نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی‌تابه پخته می‌شود. بیشتر پنکیک‌ها نوعی نان آماده محسوب می‌شوند. در هنگام پخت کیک تابه‌ای باید آن را در ماهی‌تابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. در این ویدیو دستور تهیه پنکیک برای خام گیاه خوار ها را میبینیم.
کد خبر: ۷۱۱۷۱۲
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۹ 11 July 2017
امتیاز خبر: 84 از 100 تعداد رای دهندگان 1079
 
 
 

 
 
 
 

مواد لازم:
یک چهارم پیمانه آرد
دو قاشق غذاخوري شکر
دو قاشق غذاخوري بیکینگ پودر
نصف قاشق چايخوري نمک
يک چهارم پیمانه آب
يک قاشق غذاخوري روغن

 
برچسب ها:
ته چین ، آشپزی ، پنکیک
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: