ته چین؛
کیک تابه‌ای یا پنکیک نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی‌تابه پخته می‌شود. بیشتر پنکیک‌ها نوعی نان آماده محسوب می‌شوند. در هنگام پخت کیک تابه‌ای باید آن را در ماهی‌تابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. در این ویدیو دستور تهیه پنکیک برای خام گیاه خوار ها را میبینیم.
کد خبر: ۷۱۱۷۱۲
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۹ 11 July 2017
امتیاز خبر: 84 از 100 تعداد رای دهندگان 1131
 
 
 

 
 
 
 

مواد لازم:
یک چهارم پیمانه آرد
دو قاشق غذاخوري شکر
دو قاشق غذاخوري بیکینگ پودر
نصف قاشق چايخوري نمک
يک چهارم پیمانه آب
يک قاشق غذاخوري روغن

 
اشتراک گذاری
برچسب ها

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: