پرفروش ترین خودروی هیبریدی دنیا                                               یه فرصت استثنایی تا 100 درصد تخفیف                          
1113بازدید
ته چین؛
برخلاف تصور بسیاری از شما آن چربی نیست بلکه نوعی پروتئین به نام آلبومین است که در سفیده تخم‌مرغ هم پیدا می‌شود. در ابتدا شفاف است اما حرارت آب آن را تبخیر می‌کند و تنها شیره سفید آن باقی می‌ماند. با اینکه خوردن آن هیچ زیانی ندارد اما می‌توانید با خواباندن سالمون در آب نمک به مدت نیم ساعت پیدایش این شیره را به حداقل برسانید.
کد خبر: ۷۱۱۶۹۶
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۹ 11 July 2017
امتیاز خبر: 84 از 100 تعداد رای دهندگان 1112
 
 
 
 

برچسب ها:
ته چین ، آشپزی ، ماهی
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: