ته چین؛

طرز تهیه پاناکوتای انبه

کد خبر: ۷۱۰۱۱۹
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۰ 07 July 2017
تعداد بازدید : 159
مواد لازم:
250 میلی‌لیتر خامه پر چرب یا خامه قنادی
یک چهارم پیمانه شکر
نیم پیمانه شیر
یک قاشق غذاخوری ژلاتین بی طعم
یک چهارم پیمانه آب گرم
دو عدد انبه رسیده
بازدید 4718
پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می‌شود. در این ویدیو کمی پوره انبه با ژلاتین هم به آن اضافه شده است تا طعمی استوایی به آن داده شود. در روزهای گرم با این دسر خنک و خوشمزه به روزهای خود طراوت دهید.
اشتراک گذاری