کد خبر: ۷۱۰۱۱۹
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۰ 07 July 2017
 
 
 
 




پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می شود. در این ویدیو کمی پوره انبه با ژلاتین هم به آن اضافه شده است تا طعمی استوایی تر به آن داده شود. در روزهای گرم پیش رو با این دسر خنک و خوشمزه به روزهای خود طراوت دهید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: