ته چین؛

طرز تهیه کوکی چروک اسپرسو

کد خبر: ۷۰۵۷۹۴
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۸ 21 June 2017
تعداد بازدید : 336

 

مواد لازم:
یک پیمانه آرد
یک و یک چهارم پیمانه شکر پودر شده
یک و یک چهارم قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
یک هشتم قاشق چای‌خوری نمک
یک چهارم پیمانه کاکائو
پنج و یک چهارم قاشق چای‌خوری روغن کانولا
شکلات شیرین نشده 42 گرم
اسپرسو دانه ریز 42 گرم
یک چهارم پیمانه شکر قهوه‌ای
سه قاشق غذاخوری شربت ذرت
یک و نیم قاشق چای‌خوری وانیل
دو سفیده تخم مرغ

بازدید 5958
دستور پخت کوکی چروک اسپرسو که می‌توان کنار چای یا قهوه سرو کرد یا به عنوان شیرینی برای پذیرایی و سرو در کافی شاپ ها گزنه ای عالی است طرز تهیه این کوکی را در «تابناک» فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری