tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
1142بازدید
ته چین؛
کیک پنیر یا چیز کیک شیرینی مغذی و پرمایه‌ای است که از پنیر دَلَمه یا پنیر خامه‌ای و دیگر افزودنی‌ها تهیه می‌شود. این کیک سابقه پخت طولانی ندارد و حدود 200 سال است که پخته می‌شود. نوع نیویورکی آن اصیل ترین نوع کیک است که پخت آن نیاز به رعایت نکات ریز بسیاری دارد. برای تهیه کیک پنیر غالباً از پنیر خامه‌ای و پنیر ماسکارپونه استفاده می‌شود. این نوع کیک‌ها دو نوع دارند که یا پخته‌شده هستند و یا غیرپخته که پس از آماده‌سازی در یخچال گذاشته می‌شوند تا آماده و سفت گردند. دستور پخت نوع ژاپنی این کیک را که پخت آن پیچیده و پر از نکات ریز است در این ویدئو زیبا فرا می گیرید.
کد خبر: ۶۹۳۶۸۰
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۶ 13 May 2017
امتیاز خبر: 84 از 100 تعداد رای دهندگان 1139
تعداد بازدید : 132
 
 
 

tabnak-adv
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: