ته چین؛

دستور پخت ناگت مرغ در فر

کد خبر: ۶۹۳۰۰۸
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۴ 10 May 2017
تعداد بازدید : 637
 
مواد لازم:
یک سینه مرغ بدون پوست و استخوان
یک پیمانه مخلوط آرد سوخاری با ادویه ایتالیایی (ریحان، پونه کوهی، رزماری و آویشن)
یک قاشق چای‌خوری نمک
نیم پیمانه پنیر پارمیزان رنده شده
یک قاشق چای‌خوری آویشن خشک
و یک قاشق غذاخوری ریحان خشک
نیم پیمانه کره آب شده
بازدید 13613
ناگت مرغ غذایی است از که از گوشت سینه مرغ پوشیده شده با آرد سوخاری درست شده و در روغن سرخ می‌شود گه طرفداران زیادی خصوصا در میان کودکان دارد .در این دستور پخت ناگت مرغ به جای سرخ شدن در فر پخته می‌شود تا سالم‌تر باشد.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط