۹۱۴بازدید
ته چین؛
میت‌لوف غذایی است که با ترکیب گوشت چرخ‌کرده با سایر مواد و در آوردن آن به شکل گردی بزرگ یا لوف درست می‌شود و به عنوان غذای اصلی در شام یا نهار سرو می‌شود. برای ایجاد شکل لوف (گردی مانند بزرگ) از ماهی‌تابه های مخصوص این کار استفاده می‌شود البته می‌توان با دست آن را به همین شکل در آورده در ماهی‌تابه صاف معمولی در فر پخت یا آن را دودی کرد. دستور پخت میت‌لوف پنیری را در این ویدئو ببینید.
کد خبر: ۶۹۲۹۶۳
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۴ 10 May 2017
امتیاز خبر: 84 از 100 تعداد رای دهندگان 914
 
 
 

برچسب ها:
ته چین ، آشپزی ، ویدیو
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: