ته چین؛
میت‌لوف غذایی است که با ترکیب گوشت چرخ‌کرده با سایر مواد و در آوردن آن به شکل گردی بزرگ یا لوف درست می‌شود و به عنوان غذای اصلی در شام یا نهار سرو می‌شود. برای ایجاد شکل لوف (گردی مانند بزرگ) از ماهی‌تابه های مخصوص این کار استفاده می‌شود البته می‌توان با دست آن را به همین شکل در آورده در ماهی‌تابه صاف معمولی در فر پخت یا آن را دودی کرد. دستور پخت میت‌لوف پنیری را در این ویدئو ببینید.
کد خبر: ۶۹۲۹۶۳
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۴ 10 May 2017
 
 
 





اشتراک گذاری
برچسب ها

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: