ته چین؛

دستور پخت نان پستو با خمير هزارلا

کد خبر: ۶۹۰۸۶۵
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۷ 04 May 2017
تعداد بازدید : 62
 
دو ورقه خمير هزارلا
دو قاشق غذاخوري يا به مقدار لازم آرد
پنير ريکوتا 240 گرم
سس پستو 240 گرم
بازدید 4089
پستو نوعی سس ایتالیایی است که به صورت سنتی شامل سیر له شده، ریحان خرد شده و دانه کاج اروپایی است که با روغن زیتون، پنیر پارمیسان و پنیر فیور ساردو (نوعی پنیر گوسفندی) مخلوط می‌گردد یک پیش غذا خوشمزه است که با سبزیجات سس پستو درست می‌شود. طرز تهیه این پیش غذا را در «تابناک ویدیو» فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری