ادعای سفیر عربستان: ایران، به دنبال تسلط بر یمن!

سفیر عربستان در یمن در ادعایی مضحک، ایران را به تلاش برای تسلط بر این کشور متهم کرد.
کد خبر: ۶۸۹۷۴۳
|
۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۹ 30 April 2017
|
2159 بازدید
 سفیر عربستان در یمن در ادعایی مضحک، ایران را به تلاش برای تسلط بر این کشور متهم کرد.

العالم -به نقل از پایگاه صهیونیستی آروتز شوا؛ "محمد الجابر"، سفیر عربستان در یمن، در اظهاراتی مضحک مدعی شد ایران قصد تسلط بر این کشور را دارد تا فعالیت تروریستی داعش و القاعده را در منطقه گسترش دهد.
 
وی در ادامه ادعاهایش افزود: ایران می‌خواهد همانطور که بر عراق و سوریه مسلط شده، کنترل اوضاع را در یمن نیز در دست بگیرد.
 
وی اواخر هفته گذشته درباره رزمایش نظامی مشترک عربستان با هشت کشور آفریقایی و خاورمیانه با نام "عملیات توفان قاطع" که در سال 2015 برگزار شد گفت: ما از انجام این رزمایش چندین هدف داشتیم؛ متوقف کردن ایران برای آسیب رساندن به مردم یمن، ریشه‌کن کردن القاعده و داعش در یمن و حمایت کردن از دولت مشروع و قانونی این کشور.
 
منظور دیپلمات سعودی از "دولت مشروع" یمن، دولت "عبدربه منصور هادی" رئیس جمهور فراری این کشور است.
 
وی همچنین در ادامه اظهارات عجیب خود مدعی شد مداخله نظامی ایران در یمن، احتمال تشدید و ادامه جنگ داخلی را در این کشور افزایش می‌دهد و عربستان به همین دلیل در یمن مداخله کرده است.
 
الجابر همچنین مدعی شد شاهزاده "محمد بن سلمان"، جانشین ولیعهد سعودی، به شیوخ قبایل یمن اطمینان داده است دلیل برگزاری مانور نظامی طوفان قاطع، حفظ هویت عربی یمن است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت