ته چین؛

سوپ سبزیجات و کله‌گنجشکی مکزیکی

کد خبر: ۶۸۹۴۶۴
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۷ 29 April 2017
تعداد بازدید : 115

مواد لازم:
یک لیتر آب
چهار عدد هویج پوست کنده و خرد شده
دو سیب‌زمینی کوچک پوست کنده و خرد شده
یک پیاز خرد شده متوسط
یک پیمانه و نیم سس سالسا
دو مکعب عصاره گوشت
700 گرم گوشت چرخ‌کرده
یک‌سوم پیمانه آرد سوخاری
یک‌سوم پیمانه شیر
کمی گشنیز تازه
کمی آب لیموی تازه
بازدید 5267
آلبوندیگاس یک سوپ خوشمزه و راحت مکزیکی است که با کله‌گنجشکی (گوشت قلقلی یا کوفته قلقلی) و سبزیجاتی مانند سیب‌زمینی, هویج, پیاز و سس سالسا درست می‌شود.
اشتراک گذاری