بازدید 13842

تفاوت‌های دم کردن چای در ارتفاعات

کد خبر: ۶۸۹۴۴۷
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۷ 29 April 2017
دقت کردید چایی کوهنوردها در ارتفاع همیشه کف می‌کند! اصلاً می‌دانید پخت و پز در ارتفاعات با منزل چه تفاوت‌های دارد.

به گزارش تسنیم، اغلب کوهنوردان از جوشیدن آب در دمای پایین تر در ارتفاعات کوهستان اطلاع دارند اما اینکه دمای یک لیوان چای تازه دم در قله دماوند چقدر است؟ یا در قله توچال آب در چه دمایی می‌جوشد؟ نکته ای است که خیلی‌ها علاقه دارند بدانند.

بنابراین در صورتیکه برای پخ و پز در ارتفاع برنامه ریزی می‌کنید نیاز به سوخت بیشتر و همچنین افزودن بیشتر آب به غذا دارید. تغییرات نقطه جوش آب به همراه افزایش سرعت تبخیر آب، پخت و پز در ارتفاعات را مشکل می‌کند و برای جبران این تغییرات شما نیاز به افزایش زمان پخت یا تغییر محتویات غذا دارید.

به گزارش انجمن پزشکی کوهستان ایران، براین اساس به صورت حدودی، برای غذاهایی که در ارتفاع پایین در کمتر از 20 دقیقه می‌پزند به ازای هر 1000 متر افزایش ارتفاع باید 3 دقیقه به زمان پخت اضافه کرد.

همچنین برای غذاهایی که در ارتفاع پایین بیشتر از 20 دقیقه زمان برای پخت نیاز دارند به ازای هر 1000 متر افزایش ارتفاع باید 6 دقیقه به زمان پخت اضافه کرد.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی
آخرین اخبار