ته چین؛

طرز تهیه سالاد لوبیا و بلغور

کد خبر: ۶۸۸۴۴۸
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۲ 26 April 2017
تعداد بازدید : 43

یک پیمانه پیاز قرمز خورد شده
یک عدد فلفل دلمه‌ای قرمز
یک پیمانه آب
نصف پیمانه بلغور خام
دو پیمانه لوبیا سبز
یک قوطی نخود کنسرو شده بدون آب
یک قوطی لوبیا قرمز
نصف پیمانه جعفری خورد شده
نیم پیمانه سس برگه گوجه‌فرنگی و پونه کوهی

بازدید 3782
۱
سالا لوبیا و بلغور یکی از رژیمی‎ترین سالادهایی است که می توان تهیه کرد و برخلاف تصور اولیه، طمع خوبی دارد. طرز تهیه این سالاد که گزینه خوبی بای گیاهخواران نیز می‌باشد را در تابناک ویدیو فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
طعم