ته چین؛

طرز تهیه دسر پای بنافی

کد خبر: ۶۸۸۲۰۲
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۵ 25 April 2017
تعداد بازدید : 77
 
یک قوطی 300 میلی‌لیتری شیر عسلی
دو عدد موز
500 میلی‌لیتر خامه قنادی
شکلات رنده شده به مقدار لازم
 
بازدید 4948
پای بنافی یک دسر انگلیسی بر پایه خامه، موز و تافی(کارامل) و شیر پرچرب است. ممکن است در برخی انواع آن بیسکوییت خردشده و یا کره و قهوه و شکلات نیز به کار ‌رود. نام آن آمیزه ای از واژه‌های موز (banana) و تافی (Toffee) است.طرز تهیه این دسر خوشمزه را در تابناک ویدیو فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری