ته چین؛

دستورپخت ماهی‌سالمون دیژون

کد خبر: ۶۸۶۹۵۵
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۱:۵۶ 22 April 2017
تعداد بازدید : 45
 
 سه قاشق غذاخوری
چهار فیله سالمون 100 گرمی
نمک و پودر فلفل سیاه به مقدار دلخواه
یک‌چهارم پیمانه آرد سوخاری
یک‌چهارم پیمانه کره آب شده
لیمو، برنج و سبزیجات بخارپز به مقدار لازم به عنوان مخلفات
بازدید 3744
یک روش خوب برای پختن ماهی‌آزاد آبدار و خوشمزه با سس خردل دیژون که می‌توان آن را با سبزیجات بخارپز, لیمو و برنج سرو کرد.
اشتراک گذاری