ته چین؛
وافل نانی ترد و شیرین شبیه به بیسکویت است که که نوع بلژیکی آن کره کمتر، مربع های بزرگتر و عمیق‌تری نسبت به انواع آمریکایی خود دارد. آن را می‌توان در صبحانه‌ها یا به عنوان دسر و میان وعده سرو کرد. دستور پخت راحت و ساده وافل بلژیکی را در ویدئو تابناک ببینید.
کد خبر: ۶۸۱۰۳۲
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۷:۲۱ 02 April 2017
امتیاز خبر: 84 از 100 تعداد رای دهندگان 1710


اشتراک گذاری
برچسب ها

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: