بازدید 11968
۵

آموزش‌وپرورش ازسال۹۷ میزبان گردشگران نخواهد بود

کد خبر: ۶۸۰۴۱۹
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۰ 29 March 2017
رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: آموزش‌ و پرورش به‌دنبال این است که در سال ۹۷ میزبانی از گردشگران را برعهده نداشته باشد.

به گزارش ایسنا، زهرا احمدی‌پور در جلسه ستاد خدمات سفر استان کرمانشاه که در سالن جلسات تدبیر استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: تلاشی که در استان کرمانشاه انجام شده، درخور توجه است و سعی شده با توجه به نوع آثاری که در این استان وجود دارد، به حوزه گردشگری کرمانشاه تنوع داده شود که جلوه‌های گوناگون آن در بخش‌های مختلف استان قابل دیدن است.

معاون رییس‌جمهور ادامه داد: انتظار دوری نیست که استان کرمانشاه بیش‌ از پیش معرفی شود. به همین منظور، تور رسانه‌ای به‌ مقصد استان‌های کرمانشاه، کردستان و ایلام برگزار خواهیم کرد.

وی با اشاره به برگزاری این تور در اسفندماه سال گذشته به‌ مقصد سیستان‌وبلوچستان، گفت: براساس گزارش استاندار سیستان‌ و بلوچستان، ورود گردشگران به این استان در نوروز ۹۶ حدود ۲۰ درصد افزایش یافت که یکی از عوامل آن، برگزاری همین تور رسانه‌ای بود.

او با اشاره به درخواست مدیران استان کرمانشاه درباره معرفی جهانی این استان با ثبت آثار، بیان کرد: البته این استان یک اثر در فهرست جهانی یونسکو دارد، اما در حوزه ثبت‌ ملی، نگاه ویژه‌ای داریم و آثاری را که شرایط لازم را دارند، در دستور کار قرار داده‌ایم؛ اکنون محور ساسانی و منظر فرهنگی اورامانات برای ثبت‌ جهانی در برنامه‌ریزی‌های این سازمان قرار دارند.

احمدی‌پور به مجاورت مرزی ایران و عراق اشاره کرد و گفت: روند تبادل گردشگر در این استان با عراق به این صورت بوده که زائران از این استان برای زیارت عتبات عالیات عبور می‌کنند، اما این روند باید به این صورت باشد که گردشگران از عراق نیز به ایران و استان کرمانشاه وارد شوند و در این میان، حوزه گردشگری سلامت می‌تواند در استان کرمانشاه مورد توجه گردشگران کشور عراق قرار گیرد.

وی همچنین به ظرفیت صنایع‌ دستی استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: با توجه به فرصت پسابرجام می‌توان از این فرصت به‌نحو مطلوب استفاده کرد و برای صادرات صنایع‌ دستی به عراق استفاده کرد.

احمدی‌پور همچنین با اشاره به نام‌گذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال، افزود: به‌طور حتم در این میان صنایع‌ دستی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

رئیس سازمان میراث‌ فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری گفت: هماهنگی بین‌ دستگاهی در استان کرمانشاه فرصت بسیار مناسبی است و معرفی جاذبه‌های فرهنگی و گردشگری تنها وظیفه سازمان میراث‌ فرهنگی نیست، بلکه همه دستگاه‌ها و بخش‌های دولتی و خصوصی می‌توانند در این زمینه به ما کمک کنند تا بتوانیم به مرحله‌ای برسیم که برای هر اقدامی پیوست میراث‌ فرهنگی داشته باشیم.

احمدی‌پور با بیان این‌که کرمانشاه مسیر خود را در گردشگری پیدا کرده است، اظهار کرد: این‌که کرمانشاه محور تاریخی را برای توسعه گردشگری خود انتخاب کرده، نشان‌دهنده این است که این استان می‌تواند در سال‌های آینده به یکی از جدی‌ترین مقاصد گردشگری تبدیل شود.

معاون رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به اسکان گردشگران در مدارس، گفت: با توجه به این‌که آموزش‌ و پرورش به دنبال این است که در سال ۹۷ میزبانی از گردشگران را برعهده نداشته باشد، باید ظرفیت‌های جایگزین را شناسایی کنیم و بر همین اساس و براساس برنامه‌ریزی‌ها و تفاهم صورت‌گرفته برخی مراکز دانشگاه آزاد می‌توانند به مراکز اقامتی در طول سال تبدیل شوند و به عرضه خدمات به گردشگران و مسافران بپردازند. همچنین براساس برنامه‌ریزی‌ها قصد داریم با مشارکت برخی دستگاه‌ها نوع متوسطی از هتل‌هایی را با درجه سه‌ ستاره در ایران احداث کنیم که اقشار مختلف بتوانند در این مراکز اقامت کنند.

او افزود: در صورت تصویب این طرح در دولت و اجرایی شدن آن علاوه‌ بر این‌که ساخت‌وساز در کشور دوباره جان خواهد گرفت، کلاس خاصی از هتل‌ها و مراکز اقامتی در کشور ایجاد خواهد شد که به توسعه گردشگری ارزان‌قیمت کمک خواهد کرد.
 
تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۵
اموزش پرورش؟
اگه این مارو نکنه حقوق معلماشو ازکجا میخواد بیاره. خیلیا به این دور ریال حقوق معلما چشم دوختن پس بهتره بره تو جیب خود فرهنگیان. لطفا فرهنگیان خودشون واسه خودشون تصمیم بگیرن.
درکجای کره زمین مدرسه ودانشگاه پذیرای گردشگرهستند؟بسیاری باوجودتوان مالی وقتی مدرسه تمیزی مفت دراختیارشان قرارمی گیردبجای هتل آن رابرمی گزینند.به این ترتیب یکی اززمینه های ایجاداشتغال برای قشروسیعی ازتحصیلکردگان رشته های مرتبط مثل هتلداری وگردشگری ووو...تا گارسن وآشپزازبین می رودومحدودهتل های موجودهم برای جلوگیری ازورشکستگی وهم گاهی متاسفانه برای سواستفاده رقم های نجومی پیشنهادکرده محل اسکان ازمابهتران می شوند.هزینه های سفرافزایش می یابدو...شهرما کرمان هتل های کمی داردولی من می بینم همه مدرسه هایش هتل شده وچراغ تمام کلاس ها روشن است اما محدود هتل های موجودهم باوجود دومیلیون مسافری که وارد استان ما شده اند پرنیستند.واقعیت آن است که گردشگری وتوریسم درایران فاقدبرنامه جامع ومدیریت باثبا ت وتخصصی است مثلا من نمی دانم همین مخدره چرارییس این سازمانند؟
عاون رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به اسکان گردشگران در مدارس، گفت: با توجه به این‌که آموزش‌ و پرورش به دنبال این است که در سال ۹۷ میزبانی از گردشگران را برعهده نداشته باشد، باید ظرفیت‌های جایگزین را شناسایی کنیم و بر همین اساس و براساس برنامه‌ریزی‌ها و تفاهم صورت‌گرفته برخی مراکز دانشگاه آزاد می‌توانند به مراکز اقامتی در طول سال تبدیل شوند و به عرضه خدمات به گردشگران و مسافران بپردازند.
محوطه باز را در دانشگاه ازاد اصفهان براي چادر زدن از ما 15 هزار تومان گرفتند در حالي که با همين مبلغ ما يک کلاس را مي گرفتيم در آموزش و پرورش.
سیلی نقد ، به از حلوای نسیه است ، همشیره
خیانتی که با تاسیس دانشگاه آزاد به علم و فن آوری در ایران و دنیا شد با هتل شدن مراکز دانشگاه آزاد پاک نمیشود. ننگ بر عوام فریبی و فقر فرهنگی و بی سوادی فکری
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار