بازدید 9989

آشنایی با ۷ دانشگاه برتر اقتصادهای نوظهور

کد خبر: ۶۸۰۰۴۶
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۹ 27 March 2017
کشورهای چین، روسیه، هند، برزیل و آفریقای جنوبی از جمله اقتصادهای قدرتمند نوظهور دنیا موسوم به "بریکس" (brics) هستند که دانشگاه‌های باکیفیتی را در خود جای داده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از Times Higher Education، در فهرست دانشگاه‌های برتر جهان نام چند دانشگاه از اقتصادهای نوظهور به چشم می‌خورد که در بین آنها چین همانند اقتصاد پرقدرتش پیشتاز است.

دانشگاه

 در ادامه با هفت دانشگاه برتر در این کشورها آشنا می‌شویم.

1- دانشگاه پکینگ

اولین دانشگاه مدرن چین که پیش از این با نام دانشگاه عالی پکینگ فعالیت می‌کرد در سال 1898 میلادی تاسیس شده است. از معروف‌ترین دانش‌آموختگان این دانشگاه می‌توان به مائو تسه‌تونگ اولین رهبر جمهوری خلق چین اشاره کرد.

2- دانشگاه سینگهوا

این دانشگاه که در سال 1911 میلادی تاسیس شده همواره یکی از برترین دانشگاه‌های چین بوده است. این دانشگاه به شدت در زمینه تحقیقات و پروژه‌های علمی و دانشگاهی فعال است به طوری که در سال بیش از 1400 پروژه را به اتمام می‌رساند.

3- دانشگاه لومونوسف موسکو

در رتبه سوم این رده بندی، دانشگاه لومونوسف روسیه قرار دارد. در این دانشگاه تحقیق و آموزش به صورت کاملا موازی و با یک اهمیت به جلو برده می‌شوند. این دانشگاه شش هزار استاد و پنج هزار محقق دارد.

4- دانشگاه جیائوتونگ شانگهای

نام اصلی این دانشگاه نانیانگ بوده و در سال 1886 تاسیس شده است. این دانشگاه 62 برنامه کارشناسی در 9 رشته و 37 برنامه در مقطع دکترا در 8 رشته مختلف را پوشش می‌دهد.

این دانشگاه یکی از گسترده‌ترین مراکز آموزشی در چین بوده و 29 دانشکده، 13 بیمارستان و 25 موسسه وابسته دارد.

5- دانشگاه ویتواترسراند آفریقای جنوبی

این دانشگاه که اختصارا "ویتس" نامیده می‌شود چندین پردیس در آفریقای جنوبی داشته و ساختمان اصلی آن در ژوهانسبورگ قرار دارد.

این دانشگاه دارای چندین محقق و مبتکر ملی بوده و 13 مرکز تحقیقاتی بزرگ داشته که بودجه خود را از منابع خارجی دریافت می‌کنند.

6- دانشگاه جامع ژجیانگ چین

این دانشگاه در سال 1897 تاسیس شده است. این دانشگاه در واقع از به هم پیوستن چهار موسسه آموزش عالی ایجاد شده است. دانشگاه ژجیانگ، دانشگاه هانگ‌ژو، دانشگاه کشاورزی ژجیانگ و دانشگاه علوم پزشکی ژجیانگ. درسال 1998 با تصویب دولت این دانشگاه با داشتن هفت دانشکده، 9 موسسه تحقیقاتی و 25 دپارتمان علمی به دانشگاه جامع ژجیانگ تغییر نام داد.

7- دانشگاه ملی تایوان

این دانشگاه از سوی ژاپنی‌ها در سال 1928 با نام دانشگاه عالی تایهوکو تاسیس شد. در حال حاضر این دانشگاه 100 موسسه آموزشی، 54 دپارتمان و 25 مرکز تحقیقاتی دارد و مطرح‌ترین دانشگاه تایوان نیز محسوب می‌شود.

 
تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۱
ما هم دانشگاهی تحت عنوان دانشگاه آزاد داریم که از بهم پیوستن 300 شعبه(مانند بانک) تشکیل شده است و در زمینه تولید مدرک با کیفیت بخصوص در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در دنیا اگر اول نباشد جزو اولین می باشد و اقتصادی نو پا به وجود آورده است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۱/۰۸
حالا انگار دانشگاه های دولتی چه گلی به سر مملکت زدند. انا هم متاسفانه کاسبکار شده اند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۱/۰۸
خودت چه کاره ای؟
رتبه هشتم دانشگاه پیام نور است
در بیشتر دنیا دانشگاه های مختلف برای کاهش هزینه ها و افزایش کیفیت آموزشی و تحقیقاتی در حال یکی شدن هستند به غیر از ایران که دانشگاه ها ی بزرگتر به دانشگاه های کوچکتر در هر شهر و تبدیل دانشکده ها در شهر های کوچک به دانشگاه بنا به دلایل سیاسی ( فشار نمایندگان مجلس به وزارت علوم و ضعف وزیر بدر دوره های مختلف ) تفکیک شده است. به فرض مثال دانشگاه مازندارن تفکی شد به دانشگاه ساری- گرگان و بابل سپس در ده سال بعد دانشگاه گنبد کاووس از دانشگاه علوم کشاورزی گرگان تفکیک شد و دوباره دانشگاه گنبد کاووس در هر شهر اطرف گنبد با ایجاد دو رشته و بدون امکانات و نام نهادن به اسم دانشکده در حال گسترش است و طبق روال گذاشته احتمالادر اینده ان دانشکده ها کوچک تبدیل به دانشگاه می شوند.
دانشگاههاي بلوك شرق نظير روسيه و چين در مقابل دانشگاههاي اروپا و امريكا مثل كودكستان ميمانند. خروجي انها مشتي افراد مغز تعطيل كمونيست ذوب شده در حزب است كه همواره بايد حزب كمونيست را منشا افرينش جهان بدانند
با سلام انشالله ما هم همچین می شویم
...و دانشگاه ازاد اسلامی واحد علی اباد کتول که از قلم افتاده
از دور دل میبرند. از نزدیک زهره.

راجع به دانشگاه های ایالتهای کفر هم بگید. یو اس. یو کی.
یعنی ما با اعلام هرساله اقتصاد مقاومتی هنوز جز اقتصاد نوظهور نیستیم.؟؟ اگر بودیم چقدر دانشگاه آنهم در دورافتاده ترین نقاط داشتیم که حتما جزء این دانشگاه های برتر میبودند حتما!!!.
ما هم ۴۰۰ دانشگاه دولتی داریم که فقط ملت باید کار کنند مالیات بدهند تا ینها سرپا باشند. خروجی ها هم همه بیکار.
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار