۱۵۰۶بازدید
ته چین؛
لقمه میوزلی زردآلو، یک میان‌وعده خوشمزه است، مخصوصا اگر دوست دارید سالم غذه بخورید یا رژیم بگیرید. میوزلی غذایی است که یک پزشک سوئیسی آن را حدود سال 1900 برای بیماران بیمارستان خود ساخت و در صبحانه ها یا به عنوان میان‌وعده سرو می‌شود. این لقمه را در آلمان و سوئیس به عنوان عصرانه نیز سرو می‌کنند.
کد خبر: ۶۷۷۱۲۰
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۵ 14 March 2017
امتیاز خبر: 84 از 100 تعداد رای دهندگان 1506


برچسب ها:
ته چین ، دستور پخت
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
وب گردی