tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv
ته چین؛
پای دست یا پای برگردان که نوع گوچکتری از پای است. برای این پای از پرکن سیب استفاده شده اما شما می‌توانید از هر پرکنی که دوست دارید استفاده کنید. طرز تهیه این شیرینی را در «تابناک» فرابگیرید.
کد خبر: ۶۷۵۶۳۱
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۱ 10 March 2017
امتیاز خبر: 84 از 100 تعداد رای دهندگان 818
تعداد بازدید : 65


برچسب ها:
ته چین ، طرز تهیه ، آشپزی ، پای
tabnak-adv
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: