کد خبر: ۶۶۶۵۴۹
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۴ 12 February 2017
 معاون امور اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: گیاهان دارویی باید در سبد غذایی مردم جای خاصی باز کند و ما نیز باید نقش حمایتی در این زمینه داشته باشیم.
ضرورت افزودن گیاهان دارویی به سبدغذایی مردم

به گزارش ایرنا ، دکتر سیدمحمدهادی ایازی روز یکشنبه در حاشیه پنجمین همایش طلای سبز در دانشگاه شهیدبهشتی در جمع خبرنگاران افزود: بهتر است بجای قوه و نسکافه به دمنوش ها توجه بیشتری شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر رویکرد توجه به گیاهان دارویی بطورجدی دنبال شود می توان از آن بهره های فراوانی برد.

وی اظهار داشت: هم اکنون برخی از تولیدکنندگان فرآورده های گیاهی، عصاره اصلی آن را از خارج کشور وارد می کنند درحالیکه خودمان هم می توانیم این عصاره ها را تولید کنیم.
به گفته معاون وزیر بهداشت، اکنون نسبت تولید گیاهان دارویی در کشور نسبت به واردات آن کمتر است.

ایازی تاکید کرد: با توجه به جغرافیای ایران و تنوع گیاهان دارویی، باید از ظرفیت گیاهان دارویی به خوبی استفاده کنیم .

وی افزود: ذائقه مردم نیز به گیاهان دارویی تمایل دارد و گیاهان دارویی می تواند در سبدغذایی آنان قرار گیرد.

به گزارش ایرنا، به گفته محمود خدادوست معاون طب سنتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ، دو هزار و 300 گونه گیاهان دارویی در کشور وجود دارد.
اشتراک گذاری
روی خط سایت ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: