بررسی گزارش بانک مرکزی نشان میدهد در هفته منتهی به ۱۵ بهمن، ۵ گروهِ مواد غذایی با افزایش قیمت مواجه شده است.
کد خبر: ۶۶۴۸۸۴
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۵ 07 February 2017
بررسی گزارش بانک مرکزی نشان میدهد در هفته منتهی به ۱۵ بهمن، ۵ گروهِ مواد غذایی با افزایش قیمت مواجه شده است.

به گزارش تسنیم؛ بر اساس گزارش بانک مرکزی از قیمت اقلام خوارکی در هفته منتهی به 15 بهمن، گروه تخم مرغ 11.6 درصد افت داشته و لبنیات 7.9 درصد، برنج 31.2 درصد، حبوب 21.7 درصد، میوه های تازه 23 درصد، سبزی های تازه 0.2 درصد، گوشت قرمز 7.5 درصد، گوشت مرغ 21.4 درصد، قند و شکر 23.7 درصدف چای 13.1 درصد و روغن نباتی 8.4 درصد افزایش را ثبت کردند.

بر این اساس، بررسی تغییرات هفتگی 11 گروه کالایی در هفته منتهی به 15 بهمن ماه، دو گروه کالایی حبوب و قند و شکر به ترتیب 0.1 درصد و 0.2 درصد در مقایسه با هفته قبل از آن کاهش قیمت داشتند و گروه های تخم مرغ 1.6 درصد، برنج 0.2 درصد، میوه های تازه 0.1 درصد، سبزی های تازه 2.7 درصد، گوشت مرغ 2.5 درصد افزایش قیمت هفتگی را ثبت کردند.

گران شدن ۵ قلم خوراکی در هفته گذشته

گفتنی است، در هفته مورد گزارش قیمت گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله بدون تغییر بود و بهای گوشت مرغ معادل 2.5 درصد افزایش یافت. در این هفته قیمت شکر معادل 0.5 درصد کاهش داشت و بهای قند، چای خارجی و انواع روغ نباتی ثابت بود.
اشتراک گذاری
روی خط سایت ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: