کد خبر: ۶۶۴۴۴۶
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۶ 06 February 2017
دانلود با کیفیت 720

 

 

 

 

 

 

استیک / Steak، به برش هایی از گوشت گاو گفته می‌شود که دارای رگه‌هایی از چربی است. این گوشت را یا بر روی آتش کباب می‌کنند و یا در روغن سرخ می‌نمایند. استیک را معمولاً در کنار سیب‌زمینی و انواع سبزیجات پخته‌شده و... صرف می‌کنند. این غذا از لحاظ طعم شبیه کباب برگ و کباب چنجه می‌باشد و در کشورهای مختلف نیم‌کره شمالی به سبک‌های متفاوت و متنوع پخته می‌شود؛ اما گوشت استیک را چگونه باید برید؟
اشتراک گذاری
برچسب ها
خبرهای مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv