بازدید 7458

ضایعات گوشت و مرغ در خورشت‌های کنار خیابان

رئیس اتحادیه چلوکباب و چلو خورشت تهران با انتقاد از بی‌نظمی حاکم در معابر عمومی سطح شهر و فروش بدون نظارت غذا گفت: با وجود حساسیت این موضوع و ارتباط مستقیم آن با سلامت شهروندان و اخطارهایی که ما به نهادهای ذیربط داده‌ایم، اما متاسفانه هنوز این افراد آزادانه فعالیت می‌کنند.
کد خبر: ۶۲۶۲۶۲
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۳ 26 September 2016
رئیس اتحادیه چلوکباب و چلو خورشت تهران با انتقاد از بی‌نظمی حاکم در معابر عمومی سطح شهر و فروش بدون نظارت غذا گفت: با وجود حساسیت این موضوع و ارتباط مستقیم آن با سلامت شهروندان و اخطارهایی که ما به نهادهای ذیربط داده‌ایم، اما متاسفانه هنوز این افراد آزادانه فعالیت می‌کنند.

به گزارش ایلنا ناصر حسینی تبریزی ادامه داد: نتیجه عدم برخورد با فروش غذای طبخ شده کنار خیابانی این شد که امروز علاوه بر مسجد شاه و بازار تهران، خیابان‌های دیگر شهر مانند سیدخندان، جردن، ورودی متروها و سایر نقاط شلوغ تبدیل به محلی برای فروش این غذای گرم شده است.

حسینی با اشاره به سهل انگاری عوامل شهرداری گفت: امروز این افراد اعم از زن و مرد ماشین خود را کنار خیابان پارک می کنند و بر روی آن تابلوی فروش غذای آماده نصب می‌کنند و به فروش غذا با قیمت‌های عجیب اقدام می‌کنند. به طوری که گران‌ترین غذای آنها که قاعدتا باید چلو کباب یا زرشک پلو با مرغ باشد 4 هزار تومان یا نهایتا 5 هزارتومان قیمت دارد. جالب اینجا است که این قیمت هم متغییر است و نزدیک عصر تمام غذاها را به قیمت هزار تومان به فروش می رسانند.

وی ادامه داد: درست است که این افراد نه اجاره مغازه دارند نه آب و برق و مالیات و سایر هزینه‌هایی که یک واحد صنفی با آن رو به رو است. اما باز هم قیمت یک پرس چلو خورشت که ارزان‌ترین غذا است 4 هزار تومان نمی شود.

رئیس اتحادیه چلوکباب و چلو خورشت ادامه داد: باید بررسی شود بهای تمام شده یک پرس قیمه چقدر است. در حال حاضر قیمت یک کیلو برنج 11 هزار تومان است که 150 گرم آن 1650 تومان می شود. از طرف دیگر گوشت نیز کیلویی 30 هزار تومان است که اگر 50 گرم هم گوشت برای هر پرس در نظر بگیریم می شود 1500 تومان. تا همین جا قیمت این غذا بیش از 3 هزار تومان شده است. حالا اگر لپه، روغن و سایر افزودنی‌ها را محاسبه کنیم بیش از 6 هزار تومان قیمت تمام شده این غذا می‌شود. حال چگونه این غذا را به قیمت 4 هزار تومان عرضه می کنند؟ این جای سوال دارد.

وی ادامه داد: مطابق بررسی‌هایی که ما انجام داده‌ایم برنج مورد استفاده آنها از برنج‌های تاریخ گذشته و در صف معدوم شده هستند که این افراد با قیمت پایین آن را تهیه می کنند. برای گوشت نیز پوست و ضایعات مرغ را چرخ می کنند و از حتی سنگدان مرغ در کباب کوبیده استفاده می کنند. بر همین اساس می توانند یک پرس غذا را به قیمت 4 هزار تومان بفروشند و سود هم کسب کنند.

وی ادامه داد: ما بارها با نهادهایی همچون نیروی انتظامی و شهرداری مکاتبه کرده ایم اما ترتیب اثر داده نشده است. به طوری که در برخی نقاط شاهد بودیم که ماموران شهرداری عملا با این افراد کنار آمده‌اند.

حسینی تصریح کرد: وقتی با کالای قاچاق و غیر قانونی اعم از مواد غذایی و غیره برخورد می شود و آنها را با حضور اصحاب رسانه معدوم می کنند با این مواد غذایی که به صورت مستقیم سلامت مردم را تهدید می کنند نباید برخورد شود؟ از ما می خواهند از فروش نان خشک خودداری کنیم زیرا نان کپک زده خوراک گاوها می شود. اما در مورد فروش غذای گرم که آشکارا سلامت مردم را تهدید می‌کند واکنشی نشان نمی‌دهند.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۶
انتشار یافته: ۱۱
جالب بود اما باید این نکته رو هم خاطر نشان کرد که یکی از بهتیرن رستورانهای ترهان هم به خاطر تقلب در تهیه غذا برای مدتی تعطیل شد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۵
رستوران ها هم از همین مواد استفاده میکنن ولی گران تر میفروشند ....
مثل بقيه رستورانها كل تهران از گوشت يخي كيلوي 17000 تومان استفاده ميكنند و برنج هندي .
فکرکردی برنج طارم برات طبخ می کنند که کیلویی 11 هزار قیمت دادی یا گوشت کیلویی 30هزار تومن ..جهت اطلاع شما برنج پاکستانی کیلویی 4 تا 5 تومان است و هر کیلو 12 پرس غذا را جواب میدهد گوشت منجمد هم کیلویی 13 هزار تومان است پس اگر می خواهید آمار بدهید درست کار کنید
برنج ایرانی که سرو نمیکنند
خریدار باید عاقل باشه از اینا نخره
ظاهرا خبر ندارید که برنج مصرفی هندیه نه برنج طارم دررابطه باگوشت حتی اکثررستوران ها هم پنجاه گرم گوشت تو خورشتاشون نمیریزن
با سلام به نظر می رسد باید صنف رستوران داران پاسخ دهند چرا قیمت فروش غذای انها اینقدر گزاف و بدون حساب کتاب می باشد نه کسانی که صادقانه با سود اندک به مردم سرویس می دهند
متاسفانه جردن که اکثر جمعیت اون رو کارمند اداره جات تشکیل میده اصلا آشپزخانه با نرخ عادی نداره مثلا غذایی که در اکثر مناطق تهران میشه با 5 6 هزار تومان با کیفیت مطلوب تهیه کرد باید با همون کیفیت بالای 10 هزار تومان تهیه کنی به خاطر همین مردم رو آوردن به خودروهای شخصی که سر خیابون غذا میفروشند .
مشکل جایی دیگه است....ازدیاد جمعیت در شهرهای بزرگ
فکر نکنم حتی 1% از رستوران ها هم برنج 11،000 تومنی و گوشت 30،000 تومنی استفاده کنن ، اصل نهی دستفروشی یک چیزه ، دفاع مغرضانه یه چیز دیگه !
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها