بازدید 4645
۴

دهکده جوانی، میزبان فارسی‌آموزان ۴۱ کشور دنیا

کد خبر: ۶۱۴۷۹۸
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۹ 15 August 2016
فارسی آموزان حاضر در هشتادوسومین دوره دانش افزایی زبان فارسی با حضور در برنامه خانه شهریاران جوان در مرکز همایش های بین المللی برج میلاد، از برنامه های متنوعی همچون شاهنامه خوانی دوزبانه، اجرای موسیقی های محلی و سنتی ایران و ورزش زورخانه ایی لذت بردند.

 به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی، نخستین جشنواره بین‌المللی جوانان خارجی مقیم ایران به همت خانه شهریاران جوان و به مناسبت روز جهانی جوان در دومین روز خود، میزبان فارسی‌‌آموزان هشتاد و سومین دوره دانش‌افزایی زبان و ادبیات فارسی بود.

در ابتدای برنامه محمد ابویی، مدیرعامل خانه شهریاران جوان، ضمن خوش‌آمدگویی به فارسی‌آموزان خارجی و با اشاره به روز جهانی جوان، گفت: با اجتماع جوانانی که از سراسر دنیا در اینجا جمع شده‌اند، امیدواریم برای اخلاق و مهربانی در جهان و همچنین برای آرامش و صلح از طریق توسعه فعالیت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی همه ما دست‌به‌دست هم دهیم.

در این جشنواره که با هدف آشنایی فارسی‌آموزان خارجی با فرهنگ ایرانی برگزار شد، گروه‌های مختلف هنری و آیینی به اجرای برنامه پرداختند. یکی از برنامه‌های این شب، اجرای موسیقی فولکلور لری بود که با استقبال فارسی‌آموزان خارجی مواجه شد. ضرب و نوای زورخانه به همراه اجرای گروه باستانی‌کار جوان، برنامه بعدی جشنواره برای مهمانان خارجی بود که برای بسیاری از آن‌ها تازگی داشت، به‌گونه‌ای که برخی از فارسی‌آموزان جویای نام این ورزش بودند و این برنامه را نخستین تجربه آشنایی خود با ورزش آیینی و هنر باستانی عنوان کردند.
 
 
در ادامه برنامه‌های این جشنواره، نقال و شاهنامه‌خوان معروف به اجرای برنامه پرداخت و پرده‌ای از شاهنامه را برای مهمانان خارجی خواند، اجرای دو زبانه پرده‌خوانی توسط استاد ورمزیار و همراهی فارسی‌آموزان با قسمت‌هایی از آن، از ویژگی‌های این برنامه بود. رقص چوب خراسان شمالی توسط یک گروه محلی نیز آخرین برنامه‌ای بود که برای مهمانان خارجی اجرا شد.

در پایان جشنواره با اهدای لوح سپاس و جوایز از تعدادی از فارسی‌آموزان خارجی تقدیر شد، در این آیین «پرتو محی‌الدین» دکترای زبان فارسی از تاجیکستان، «اسکار پولاسینسکی» ایران‌شناس از لهستان، «کاترینا دروسنکو» دکترای زبان فارسی از اوکراین، «جهاد شکوی رشید» دکترای ادبیات از عراق، «سینسینا توماگو» فوق دکترای شرق‌شناسی از کشور رومانی، «بوگولاریه اومجلایی» فوق دکترای شرق‌شناسی از مجارستان، «ریتا لوهانا» فوق لیسانس شرق‌شناسی از آلمان، «ژولمین سلطان‌اوا» دکترای زبان فارسی از روسیه، «شریف خان شریف» دکترای زبان فارسی از تاجیکستان، «مه‌جبین ازلام» فوق‌لیسانس زبان فارسی از بنگلادش، «امستی نجم‌النهار» فوق‌لیسانس زبان فارسی از بنگلادش لوح سپاس و جایزه دریافت کردند.

نخستین جشنواره بین‌المللی جوانان خارجی مقیم ایران در ادامه ویژه‌برنامه دهکده جوانی در برج میلاد، با هدف ترویج روحیه مقاومت در بین کشورهای اسلامی طی دو روز متوالی در سالن سعدی این برج برگزار شد.

هشتاد و سومین دوره دانش‌افزایی زبان و ادبیات فارسی توسط بنیاد سعدی و با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی، از تاریخ ۱۲ مرداد تا ۸ شهریور سال جاری، با حضور بیش از ۲۰۰ فارسی‌آموز از ۴۱ کشور جهان در حال برگزاری است. 
 
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۴
خدایا تو شاهد باش پول بیت المال را صرف چه کارهای می کنند
20ساله بودم که در جنگ قطع نخاع شدم.سرباز سال 61 .و عملیات فتح المبین حتما به یاد ندارید.تا کنون برای روزینامه تان نامه ها نوشتم اما دریغ از یک بار نشر آن.

تا کنون سری به اسایشگاه امام خمینی در فرمانیه زده اید . هیهات به غیرت و شرفتان. در فرنگستان با ایرانی ها همچون طاعون زدهگان رفتار میکنند و این آدمها ی جوان ندیده چاپلوسی خارجیها را میکنند در کشوری که هیچ احترامی برای جانبازان خود قایل نیستند.
پول اين گردهمايي از بيت المال و ماليات همه مردم ايران با زبانهاي مختلف تامين شده
ما هم دوست داریم عربی بیاموزیم یا ژاپنی
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها