بازدید 6832

ترکیه 7 نیروگاه گازی در ایران می‌سازد

شرکت یونیت اینترناشنال ترکیه اعلام کرد هفت نیروگاه گازی به ارزش 4.2 میلیارد دلار در ایران خواهد ساخت.
کد خبر: ۵۹۴۷۸۸
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۲ 04 June 2016
شرکت یونیت اینترناشنال ترکیه اعلام کرد هفت نیروگاه گازی به ارزش 4.2 میلیارد دلار در ایران خواهد ساخت.

به گزارش ایرنا، در اطلاعیه ای که روز شنبه از سوی این شرکت صادر شد، آمده است: ظرفیت تولید برق این نیروگاهها برابر با 10 درصد نیاز برق ایران خواهد بود.

در اطلاعیه با اشاره به اینکه تاکنون چنین سرمایه گذاری ها در ایران با حمایت دولت صورت می گرفت، آمده است: این اولین الگوی سرمایه گذاری خارجی در ایران در این راستا خواهد بود.

ریاست این شرکت را اونال اویسال رئیس پیشین باشگاه ورزشی گالاتاسرای ترکیه به عهده دارد.
این شرکت از سال 1982 میلادی فعالیت برون مرزی دارد.

براساس اعلام شرکت یونیت اینترنشنال، در راستای توافقات حاصل شده با وزارت انرژی ایران، هفت نیروگاه گازی به ظرفیت شش هزار و 20 مگاوات و به ارزش نزدیک به 4.2 میلیارد دلار در ایران خواهد ساخت. قرار است این طرح ها از اوایل سال آینده میلادی عملیاتی شود.

اونال اویسال این توافقات را در راستای دوستی و اعتماد متقابل ایران و ترکیه و قدرت اعتماد کارآفرینان ترکیه ای در فعالیت های برون مرزی توصیف کرده و گفته است: نیروگاههای فعلی ایران با بهره وری 32 درصد به فعالیت خود ادامه می دهد و این درحالی است که نیروگاههای ساخت این کشور با حداقل بهره وری 60 درصدی فعالیت خواهند نمود.

او گفته است براساس الگوی ساخت، بهره برداری و انتقال، با ایران قرارداد بسته اند و بعداز 20 سال این نیروگاهها را به ایران واگذار خواهند کرد.

وی در توضیح جزئیات این توافق افزود: ایران به مدت شش سال گاز این نیروگاهها را تامین کرده و برق تولیدی آن را خریداری خواهد کرد.

هوشنگ فلاحیان معاون وزیر انرژی ایران نیز در گفت و گو با روزنامه حریت ترکیه که در سه شنبه گذشته از سوی این روزنامه منتشر شد، گفته بود: قرار است به زودی قرارداد هایی با شرکت های انرژی ترکیه برای احداث نیروگاه پنج هزار مگاواتی به امضا برسد.

او با اعلام اینکه شرکت های ترکیه ای نیروگاهی به ظرفیت تولید پنج هزار مگاوات و به ارزش سه میلیارد دلار در ایران خواهند ساخت، گفته است در زمینه های دیگری نیز سرمایه گذاری هایی مطرح است که هنوز نهایی نشده است.

خبرنگار حریت در قالب دعوت کمیته ملی شورای جهانی انرژی در یازدهمین کنفرانس بین المللی انرژی در تهران شرکت کرده بود که این مصاحبه را نیز در حاشیه کنفرانس انجام داده است.

فلاحیان به حریت گفته است: با سرمایه گذاری شرکت های ترکیه ای در ایران، تجارت انرژی بین دو کشور نیز افزایش خواهد یافت و حجم فعلی صادرات برق ایران به ترکیه که سالانه 350 مگاوات است در یک و نیم سال آینده به 1200 مگاوات و در مراحل بعدی به سه هزار مگاوات خواهد رسید.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۹
انتشار یافته: ۲۰
خاك بر سر ما كه تركيه براي ما نيروگاه بسازد البته باز هم خدا را شكر كه أفغانستان نمي سازد
یعنی الان این قدر بیچاره شدیم که باید از ترکیه واسمون نیروگاه گازی بسازن؟؟ اونم 7 تا؟؟؟ خوب اگه همین نیروگاه رو داخلی کنیم که خیلی بیشتر اشتغال زایی میشه... لااقل این شرکت نیروی کارش رو ایرانی بگیره..
کم بازده ترین نیروگاه نیروگاه گازی است.
این نیروگاه در واقع یک موتور جت فیکس شده بر روی زمین است که یک ژنراتور را می چرخاند.
تنها مزیت آن به نیروگاه بخار روشن شدن و وارد شبکه شدن سریع آن است و برای همین در مواقع اضطراری کمبود برق باید استفاده شود.
البته در نیروگاه های سیکل ترکیبی ابتدا از این نیروگاه استفاده می کنند بعد اگزوز این نیروگاه بویلر های بخار نیروگاه بخاری را گرم می کند . در این صورت راندمان مجموع این دو نیروگاه (سیکل ترکیبی) از تک تک آن ها بیشتر می شود.
اگر یک سرمایه گذار خارجی بخواهد چنین نیروگاه کم راندمانی را با سوخت ارزان اهدایی بکار بگیرد حتما آن را فقط برای مواقع اضطرار استفاده نخواهد کرد و خواهد خواست که 24 ساعته روشن باشد و به خرجش نیست که محیط زیست آلوده می شود یا سرمایه ایران می سوزد و دود می شود.
ماشالله به روحانی.
از اینکه عربستان نتونست کاری بکنه عالیه.
درداخل کشور خودمان که منبع انرژی است به خودمان انرژی می فروشند.
كدام نياز؟ اگر ما به برق نياز داريم به گفته سازمان برق چرا پارسال 10ميليارد كيلوات برق صادر شده؟ پول اينهمه صادرات كجا رفته؟
نكنه اين هم غيرقابل انتشاره
خیلی عالیه.مپنا کجاست
مگر ایران شرکت نیروگاه ساز نداره؟
مگر شرکت مپنا از شرکت های نیروگاه ساز پیشرفته دنیا نیست؟
اقدام و عمل اقتصاد مقاومتی اینه ؟
اینا تا دیروز افتخارش این بود که با ما یک عکس بگیرند
یعنی اینقدر بدبختیم که ترکیه برای ما نیروگاه بسازه؟!؟؟
در ساخت هر نیروگاهی باید هزینه های اجتماعی ان محاسبه شود هزینه اجتماعی هر کیالو وات ساعت برق فسیلی بیش از 600 تومان است. باید به سمت انرژی خورشیدی برویم.فسیلی تعطیل
چرا به ترک ها پروژه واگذار میشه
اونا دارن بچه های ایران رو قتل عام میکنن
شما دارین خرج جنگ وبرق تولید جنگ افزار رو به اونا میدین
رییس جمهور در دیدار از شرکت مپنا فرمودند توربین های شرکت مپنا در حد شرکت زیمنس المان است
پس چرا شرکت مپنا این نیروگاه ها را نمی سازد؟
مگه خودمون نیروگاه نمیتونیم بسازیم که میدیم خارجیا بسازن پس شرکت مپنا کارش چیه؟ بسازن بعد برقشو به خودمون بفروشن تازه گاز رو هم خودمون بدیم!! عجبا
حالا حتما بچه هامون را هم بايد از برخي كشورهاي خارجي ادم بياورم تا برامون بوجود بياورند خودمان چلاق هستيم با اين همه ادعا
حالا بچه هامون را ادمهاي كدام كشور توليد ميكنند ؟
عجب!!!
مگه نیروهای ایرانی بلد نیستن نیروگاه بسازن؟
پس این همه پز دادن واسه چی بود؟
واقعا متاسفم برای دولتی که 20 برای کشور دیگری اشتغال زایی می کنه که در کشور خودمون مهندس برق بیکار داریم. واقعا متاسفم برای کشوری که جوانانش میرن سوریه توسط سگ های ترکیه شهید میشن اونوقت پروژها رو میدن دست ترکیه. مگه قرار نبود انرژی هسته ای جایگزین گاز بشه؟ چی شد پس این همه تحریم تحمل کردیم چی شد؟
وزارت نیرو که ادعا می کرد که ما در این صنعت خود کفا شدهایم پس چرا ترکیه باید نیرو گاه بسازد عجب پیشرفتی
اخ جوووون
یعنی ما تو کشور مهندس و کارشناس و دانش ساخت نیروگاه گازی نداریم که باید از ترکیه ای کمک بگیریم که در صادرات و واردات هر چه دلش میخواد به ایران میفرسته و هر چی ما میخواهیم صادر کنیم اجازه نمیده . واقعا روابط با ترکیه خیلی بو دار شده . . . . .
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها