بازدید 15012
۳

چرا پزشک‌ها مصرف گریپ‌فروت را توصیه می‌کنند؟

گریپ فروت میوه ای از خانواده مرکبات است که منبع فوق العاده ویتامین ها، فیبر و سایر مواد مغذی است.
کد خبر: ۵۹۱۳۰۷
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۲ 22 May 2016
مهر نوشت: گریپ فروت میوه ای از خانواده مرکبات است که منبع فوق العاده ویتامین ها، فیبر و سایر مواد مغذی است.

گریپ فروت میوه ای است با خواص ضداکسایشی که دارای قابلیت تقویت دستگاه ایمنی و همچنین قدرت کاهش کلسترول و هضم غذا است.

به گفته کارشناسان تغذیه، گریپ فروت تامین کننده ویتامین A و C، فولات (B۹)، فیبر، کولین، لیمونین و لیسوپن است. افزودن این میوه به رژیم غذایی به کاهش وزن کمک می کند. در ادامه به برخی فواید این میوه اشاره می شود

تقویت سیستم ایمنی: به گفته کارشناسان تغذیه، نصف یک گریپ فروت متوسط ۵۹ درصد ویتامین C روزانه بدن را تامین می کند. ویتامین C در سیستم ایمنی بدن نقش دارد و به خنثی سازی رادیکال های آزاد بدن کمک می کند.

سلامت قلب: ویتامین C با کاهش ریسک بیماری قلبی عروقی مرتبط است. طبق مطالعه سال ۲۰۱۵ محققان، افرادی که میوه و سبزیجات زیادی مصرف می کنند ۱۵ درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی قرار دارند. هر چقدر میران ویتامین C در پلاسمای خون بیشتر باشد، نرخ بروز بیماری قلبی کاهش می یابد.

سنگ کلیه: به گفته محققان دانشگاه ویسکانسین، اسیدسیتریک موجود در گریپ فروت می تواند مانع از تشکیل سنگ کلیه شود و حتی سنگ های کوچک در حال تشکیل را تجزیه می کند. هر چقدر میزان اسیدسیتریک ادرار بیشتر باشد، بیشتر در مقابل تشکیل سنگ کلیه های جدید مصون خواهید بود.

سرطان: ویتامین C و بتاکاروتن منجر به کاهش بروز سرطان مری می شوند. مطالعه محققان نشان می دهد مکمل ویتامین C تاثیری همچون شیمی درمانی بر سلول های سرطان مری دارد و حتی ویتامین C موجب افزایش تاثیر شیمی درمانی می شود. گریپ فروت قرمز و صورتی، بعد از گوجه فرنگی، یکی از بهترین منابع لیسوپن است. لیسوپن با کاهش ریسک ابتلا به سرطان پروستات مرتبط است. همچنین لیسوپن در کاهش ریسک ابتلا به سرطان معده هم نقش دارد. لیمونین موجود در آن به کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه کمک می کند.

سلامت دوره بارداری: فولات از مکمل های ضروری برای زنان باردار به منظور پیشگیری از بروز نقص در شبکه عصبی جنین است.

جبران کم آبی بدن: گریپ فروت ۹۱ درصد آب دارد از اینرو به جبران کم ابی بدن کمک می کند.

هضم غذا: فیبر و آب موجود در گریپ فروت به هضم غذا کمک کرده و در کاهش یا پیشگیری از یبوست نقش دارد.

کاهش وزن: گریپ فروت به طور طبیعی حاوی مقادیر زیاد فیبر است که در ایجاد حس سیری نقش دارد و می تواند منجر به جلوگیری از پرخوری شود. فیبر همچنین به تثبیت سطح قند خون کمک کرده و مانع از افزایش آن که در گرسنگی نقش دارد می شود.

کلسترول: گریپ فروت حاوی فیبری موسوم به پکتین است که در کاهش سطح کلسترول بد LDL و پایین آمدن تری گلیسیریدها نقش دارد. به گفته محققان مصرف گریپ فورت به مدت ۳۰ روز موجب کاهش سطح کلسترول LDL می شود.

بینایی چشم: ویتامین A که گریپ فروت منبع خوب آن است، برای داشتن بینایی خوب ضروری است.
تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۳
یک نکته را که پزشکان نمی گویند خطر احتمالی مصرف همزمانی مصرف گریپ فروت با برخی دارو هاست. (در اینترنت تا 80 دارو هم دیدم.). بهتر است افرادی که هر دارویی مصرف می کنند در مصرف این میوه معجزه گر احتیاط کنند چون حتی گزارش نادر مرگ هم در این خصوص وجود دارد...
اما سایر افراد از این میوه غافل نشوند...
در بروشور بسياري از داروها هشدار داده شده كه درصورت مصرف همزمان اين دارو با گريب فرود امكان پيش امد مشكلات ناخواسته هست ! علت را توضيح دهيد لطفا.
اگه گریپ فروت اینقدر خوبه چرا در این جا که این همه متخصص تغذیه مثل مور و ملخ ریخته هیچ کدومشون در موردش هیچ وقت حرفی نمی زنند؟
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل