بازدید 2029

استفاده از ابزارهای تأمین مالی ارزان، بزرگ‌ترین راهکار خروج از رکود کسب‌وکار

عظیمی با اشاره به تلاش‌ اتاق تعاون برای معرفی دستاورد تولیدکنندگان و صنعت‌گران ایرانی از طریق برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی عنوان کرد: یکی از راههای تأمین مالی ارزان‌، پروژه‌های زیرساختی است که اصلی‌ترین راه خروج از رکود است.
کد خبر: ۵۹۰۲۸۱
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۳ 18 May 2016

عظیمی با اشاره به تلاش‌ اتاق تعاون برای معرفی دستاورد تولیدکنندگان و صنعت‌گران ایرانی از طریق برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی عنوان کرد: یکی از راههای تأمین مالی ارزان‌، پروژه‌های زیرساختی است که اصلی‌ترین راه خروج از رکود است.

به گزارش فارس، ما شاءالله عظیمی دبیرکل اتاق تعاون ایران امروز در آیین افتتاح دوازدهمین نمایشگاه عمران و ساختمان در جزیره کیش گفت: هدف از برگزاری این نمایشگاه نگاه ویژه به سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در مورد اقتصاد مقاومتی و توجه به استفاده از تکنولوژی‌های نو در صنعت ساختمان است، در عین حال تأکید بر استفاده از ظرفیت‌ داخلی به‌منظور توسعه صنعت ساختمان و تأثیر رویدادهای پسابرجام بر حوزه صنعت ساختمان کشور از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه است.

عظیمی بابیان اینکه در آینده نزدیک نمایشگاه دیگری از سوی اتاق تعاون ایران در پایتخت به‌منظور معرفی توانمندی‌های داخلی برپا می‌شود، عنوان کرد: برپایی این نمایشگاه‌ها ازجمله خدماتی است که اتاق تعاون ایران به بخش‌های مختلف اقتصادی کشور ارائه می‌کند.

وی افزود: به همت تلاش‌های صورت‌گرفته هم‌اکنون اتاق تعاون در نهادهای مختلفی ازجمله شورای عالی بورس، هیأت واگذاری، شورای اصل 44 قانون اساسی و دیگر نهادها عضویت دارد. یکی از مأموریت‌های اتاق تعاون شناسایی توانایی‌های داخلی و بازاریابی این ظرفیت‌ها است که نمایشگاه فعلی نیز در همین راستا برپا شده است.

به گفته عظیمی حوزه ساختمان‌سازی در دنیا تا سال 2030 بر اساس پیش‌بینی‌ مراکز رسمی با رشد مناسبی روبه‌رو خواهد بود که در این بین رشد مسکن در کشورهای هند و چین به 7 درصد خواهد رسید. این در حالی است که با توجه به ارزان بودن مصالح ساختمانی و نیروی کار جوان در ایران، سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی می‌توانند از مزیت‌های بسیاری در این بخش بهره‌برداری کنند.

دبیرکل اتاق تعاون ایران موضوع تأمین مالی ارزان‌قیمت در حوزه ساختمان را از عمده‌ترین موضوعات این صنعت عنوان کرد و افزود: یکی از راه‌های تأمین مالی رایج در دنیا امروزه تمرکز بر پروژه‌های زیرساختی است. این پروژه‌ها می‌توانند از طریق ابزارهای مالی و بدهی متنوع ازجمله اوراق اجاره و سایر ابزارهای بدهی در حوزه مسکن مورد استفاده قرار گیرند.

وی در خاتمه گفت: بانک‌ها در دهه 80 شمسی 20 درصد از منابع تخصیص‌یافته و تسهیلات اعطایی خود را در حالی در بخش مسکن صرف کردند که در دهه 90 این حجم تنها به 10 درصد بالغ شد. به دلیل بانک‌محور بودن اقتصاد ایران، خروج یا ورود بانک‌ها از بخش‌های اقتصادی تأثیر وحشتناکی دربر خواهد داشت.


تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها
آخرین اخبار