بازدید 11155
در اتفاقی بی سابقه و خوشحال کننده؛

جایزه ویژه سازمان ملل به یک تشکل زیست محیطی ایرانی رسید

در رویدادی بی سابقه، یک تشکل محیط زیستی کشورمان برنده جایزه استوای سازمان ملل شد؛ یکی از تشکل های زیست محیطی شهرستان نقده که چند سالی است، بی آنکه در چشم باشند، به فعالیتی گسترده مشغول اند و توانسته‌اند به موفقیت های بزرگی دست پیدا کنند.
کد خبر: ۵۵۳۱۲۹
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۰ 09 December 2015
در رویدادی بی سابقه، یک تشکل محیط زیستی کشورمان برنده جایزه استوای سازمان ملل شد؛ یکی از تشکل های زیست محیطی شهرستان نقده که چند سالی است بی آنکه در چشم باشند، به فعالیتی گسترده مشغول اند و توانسته‌اند به موفقیت های بزرگی دست پیدا کنند.

به گزارش «تابناک»، از میان 1400 گروهی که برای دریافت جایزه استوای (اکوایتر) سازمان ملل متحد ثبت نام کرده‌ بودند، تشکل «چتر نقده» توانست به جمع 21 گروه منتخب راه پیدا کرده و در 7 دسامبر در نشست COP21 که در فرانسه در حال برگزاری است، این جایزه را دریافت کند.

بدین ترتیب، این گروه که یکی از سمن های محیط زیستی فعال در شهرستان نقده (از توابع اذربایجان غربی) است، اتفاقی را برای کشورمان رقم زد که پیشتر سابقه نداشته؛ هرچند اگر بدانیم چتر نقده و شش هفت سمن فعال محیط زیستی دیگر در شهرستان نقده چه کار بزرگی صورت داده‌اند، برنده شدن ایشان از دید کارشناسان سازمان ملل عجیب نباشد.


مرکز اطلاع رسانی سازمان ملل متحد در تهران، در این باره می‌نویسد: گروه چتر از سمن های نقده در راستای بهبود وضعیت تالاب های اقماری دریاچه ارومیه در شمال غربی ایران فعالیت کرده و تلاش های این گروه منجر به احیای تعدادی از این تالاب ها شده است.

گری لوییس، هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد و نماینده دفتر توسعه ملل متحد دریافت این جایزه را به گروه چتر تبریک گفت و افزود: این دستاورد نشان‌دهنده سطح بالایی از شناخت برای یک نمونه از تلاش هایی است که سازمان ملل متحد در راستای توسعه پایدار از ایران حمایت می‌کند؛ درک ما باید به گونه‌ای باشد که در آینده مسائل زیست محیطی را از دیدگاه توسعه انسانی بررسی کنیم.

جایزه ویژه سازمان ملل به یک تشکل زیست محیطی ایرانی رسید

جایزه استوا به منظور به رسمیت شناختن کار گروهی، تقدیر از رویکردهای نوآورانه و مشارکتی انجام شده توسط هفت سازمان غیردولتی به این گروه داده شد. این تلاش ها برای ترمیم تالاب های اقماری حاشیه دریاچه ارومیه انجام گرفت که در نتیجه آن 1600 هکتار از این تالاب ها بازیابی شد.

جایزه استوا، جایزه شاخصی بوده که سازمان ملل متحد، جامعه مدنی، کسب و کارهای گوناگون و سازمان های مردمی را برای بالا بردن راه حل های توسعه پایدار در کنار هم قرار داده است؛ این جایزه بین المللی تلاش جوامع را برای کاهش فقر، حفاظت از طبیعت و تقویت انعطاف پذیری در برابر تغییرات آب و هوایی به رسمیت می شناسد.



تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۹
انتشار یافته: ۱۳
یاشاسین سولدوز محالی ووسولدوز لی لار وار اولسون اذربابجان دیاری که فرهنگ تمدن کهن مادرا احیا کرده اند
تبریک به همه اعضای این سازمان مردم نهاد و تمام تشکل های زیست محیطی برای این افتخار بزرگ
فکر کردم همه نهاد های بین المللی با ما دشمن هستند
زنده باد ایران
فردا يه عده فيتيلشونو ميارن پائين! از ديروز استارتشو زدن. يه آقايي اظهار فضل كرده كه دشمن اول تو سمن ها نفوذ ميكنه!!!
قابل توجه شهرداران کلان شهرها
یاشاسیییییین
خبر امیدوارکننده ای بود به امید احیای دو باره دریاچه آذربایجان
بالاخره سازمان ملل را قبول دارید یا نه؟ یا فقط تشویقاش رو قبول دارید
تبریک فراوان. خدا قوت و به امید دنباله دار بودن تلاشها در این منطقه و سایر مناطق ایران عزیز
چون غير دولتي بودن موفق شدن
ای کاش این تلاش توسط صدا و سیما پوشش داده می‌شد
کاری که با انگیزه و هدف والای انسانی باشد، بی اجر و مزد نمی ماند... مطمئنم اعضا سمن چتر این فعالیت را صرفا جهت اقدام های بشردوستانه و بدون داشتن هیچ چشمداشت یا پاداشی از سوی مسولین انجام داده اند ........ خسته نباشیییییییییید.. به شما و سایر سمن های زیست محیطی کشور
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی